Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Zodiac European - Berbec

Horoscopul calitatilor negative
Acest zodiac nu este propriu-zis, al defectelor. Este al calitatilor negative. Orice insusire sufleteasca poate avea semnul plus sau minus, dupa capacitatea noastra de a ne impune un semn sau altul. De pilda generosul si risipitorul au aceiasi insusire dar cu semne diferite. Pentru primul este o calitate, pentru ultimul este un defect. De fapt, defectul este o calitate ingrosata exagerat. Asadar, zodiacul defectelor se afla la un pas de cel al calitatilor. La un pas, deci la foarte mult pentru ca acest pas trebuie facut.
In ciuda aspectului vitalist, a comporatamentlui voluntar si galagios, Berbecul este o fiinta foarte slaba, dornica mereu de o confirmare a existentei sale, o personalitate puternic dependenta de cei din jur. Berbecul va avea in viata foarte multe zone interzise. Una dintre ele este singurtatea. Un Robinson Crusoe Berbec s-ar sinucide. Fiind singur ar fi obligat de imprejurare sa se intoarca spre sine, sa-si descopere abisul interior, ceea ce l-ar duce la disperare. Daca vreti sa faceti un rau unui Berbec, parasiti-l atunci cand este singur. Daca vreti sa-l pastrati, izolati-l si ramaneti numai dvs in preajma lui; se va agata de aceasta relatie fara alternativa pentru el. In dragoste Berbecii se aprind foarte repede, dar acest fapt nu trebuie sa bucure prea mult prtenerul, pentru ca sunt in stare sa se aprinda pentru oricine la fel. In aceasta privinta, Berbecii nu au preferinte. Detin un puternic capital de devotament, pe care il ofera neconditionat primului venit. Nu calitatile, ci prioritatea este cea care conteaza. Berbecului ii place enorm sa fie admirat. De aceea isi regizeaza intotdeauna aspectul. Are despre tinuta sa o parere foarte buna. Se crede minunat, chiar daca nu este. Isi iubeste aspectul fizic si ii confera toate onorurile. Daca vrei sa jignesti un Berbec de moarte, nu-i spune ca este prost sau rau, spune-i ca este urat. Sunt destul de puternici, dar sunt dependenti. Imaginati-va un atlet care trebuie dus de mana pe toata durata cursei. Chiar daca va ajunge campion va ramane cuiva din umbra dator.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T