Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Zodiac European - Taur

Horoscopul calitatilor negative
Acest zodiac nu este propriu-zis, al defectelor. Este al calitatilor negative. Orice insusire sufleteasca poate avea semnul plus sau minus, dupa capacitatea noastra de a ne impune un semn sau altul. De pilda generosul si risipitorul au aceiasi insusire dar cu semne diferite. Pentru primul este o calitate, pentru ultimul este un defect. De fapt, defectul este o calitate ingrosata exagerat. Asadar, zodiacul defectelor se afla la un pas de cel al calitatilor. La un pas, deci la foarte mult pentru ca acest pas trebuie facut.
Nimic nu poate fi mai plicticos decat un Taur, dupa o perioada de acomodare, in care partenerul isi va da seama ca tacerea lui nu se datoreaza meditatiilor profunde, ci este doar o constanta de comportament. Geroi si molatec, lipsit de dinamism, Taurul nu va insista in a-si urmari scopul decat daca scopul nu se va lasa atins. Uneori moliciunea si comoditatea duc Taurul catre lene si neglijenta. Va deveni foarte indolent, complacandu-se in aceasta situatie fara scrupule. In aceasta situatie va fi foarte greu de urnit; cu atat mai greu cu cat se va afunda mai mult in nepasare. Taurul are oroare de competitii, de infruntari, de stari conflictuale. Si in arena Taurul ataca pentru ca este provocat si nu are solutii. Atacand, o va face ca sa termine mai repede cu adversarul si sa aiba liniste. Nevoind sa provoace conflicte, Taurul nu va va spune niciodata ce crede despre dvs, daca parerea lui este una defavorabila. Sentimental, daca nu sunteti ruda de sange, nu este cazul sa mizati pana la capat pe atasamentul sau. Intotdeauna intre el si lume va exista o crusta prin care greu se va trece. Convins ca persoana proprie ii ofera destul, ca ograda proprie este lumea lui suficienta, mediul exterior nu-l va interesa decat in mosura in care ii ataca sau ii largeste lui granita. Taurul este prin excelenta, socialmente, o persoana neutra. O neutralitate cu doua taisuri- nu va iesi din ea nici pentru a lovi, dar nici pentru a da un ajutor.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T