Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Zodiac European - Gemeni

Horoscopul calitatilor negative
Acest zodiac nu este propriu-zis, al defectelor. Este al calitatilor negative. Orice insusire sufleteasca poate avea semnul plus sau minus, dupa capacitatea noastra de a ne impune un semn sau altul. De pilda generosul si risipitorul au aceiasi insusire dar cu semne diferite. Pentru primul este o calitate, pentru ultimul este un defect. De fapt, defectul este o calitate ingrosata exagerat. Asadar, zodiacul defectelor se afla la un pas de cel al calitatilor. La un pas, deci la foarte mult pentru ca acest pas trebuie facut.
Distanta de la vorba la fapte reprezinta intru totul diferenta dintre gemeni si celelalte zodii. Gemenii sunt entuziasti, dar elanul lor este ca izbucnirea unui foc de paie: daca nu se va gasi cineva care sa-l alimenteze cu alte materiale alternative, in curand va ramane din avantul Gemenilor doar cenusa. Partea cea mai grava este ca Gemenii cred despre ei ca sunt niste inventatori geniali. Au manii demiurgice si nu putini se considera zei doar pentru ca le-a venit o idee. Chestiunea se amelioreaza cand le vin idei practice, dar nu in intregime. Mai exact totul merge bine din momentul in care le-a venit ideea si pana sa o puna in practica. De aici in colo, ei cred ca e treaba altora. Cu toate acestea au o setedevoratoare de a actiona. Sunt febrili. Cauta simultan alternative, variante optime. Sunt atat de convinsi de efervescenta lor, incat considera ca a duce pana la capat ceva propiectat magistral, nu este o treaba pentru oameni de valoarea lor. Gemenii sunt putin grandomani. Nu ajung dictatori, nu incearca sa-si impuna altora recunoasterea calitatilor, dar in forul lor interior cred cu tarie ca trebuie sa aiba un loc privilegiat, pe care il considera ca un merit incontestabil. Cand nu aspira la pozitii spiritual privilegiate, Gemenii isi convertesc aceasta „fertilitate” in ipostazele ei terestre. Devin frivoli, superficiali, instabili. Sunt ca o albina care zboara din floare in floare, atat de repede, incat nu mai are ragazul sa culeaga si polen. Uita repede directia pe care a apucat-o si o schimba. Gemenii vor totul de la viata, dar nu esentialul. Din punct de vedere sentimental sunt patetici si in acelasi timp impulsivi, lipsiti de rabdare. Este ca si cum s-ar crede actori principali in scena balconului din Romeo si Julieta, dar derulata cu acceleratorul.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T