Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Zodiac European - Fecioara

Horoscopul calitatilor negative
Acest zodiac nu este propriu-zis, al defectelor. Este al calitatilor negative. Orice insusire sufleteasca poate avea semnul plus sau minus, dupa capacitatea noastra de a ne impune un semn sau altul. De pilda generosul si risipitorul au aceiasi insusire dar cu semne diferite. Pentru primul este o calitate, pentru ultimul este un defect. De fapt, defectul este o calitate ingrosata exagerat. Asadar, zodiacul defectelor se afla la un pas de cel al calitatilor. La un pas, deci la foarte mult pentru ca acest pas trebuie facut.
Mai catolica decat Papa, mai puritana decat Regina Angliei, mai ordonata decat un triunghi echilateral, iata cateva dintre calitatile care, cumulate intr-o singura persoana se pot transforma in defecte obositoare. Serioasa, rece, supraordonata, Fecioara are momente cand poate scoate din sarite orice partener. Galagia, exuberanta, excentrismul, exploziile necontrolate de vitalitate oripileaza Fecioara. In afaceri nu risca nimic, isi va calcula pasii la fiecare afacere atat de meticulos de parca viata i-ar depinde de acea investitie. In societate este ultraconservatoarein fapte, chiar daca uneori proclama verbal liberalismul. Fecioara nu da extremisti politici in afara de cazul in care traditia nationala cunoaste extremismul. Uneori, rar dar violent, pica in istericale. Atunci e de nestapanit. Sentimental, ai de ales: ori te legi de ea pana la capat, aratandu-i ca nu ai un prieten mai bun pe lumea asta, ori o lasi balta. Daca incerci compromisuri, te poti baza pe prietenia ei pana in clipa in care intervne primul conflict.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T