Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Zodiac European - Scorpion

Horoscopul calitatilor negative
Acest zodiac nu este propriu-zis, al defectelor. Este al calitatilor negative. Orice insusire sufleteasca poate avea semnul plus sau minus, dupa capacitatea noastra de a ne impune un semn sau altul. De pilda generosul si risipitorul au aceiasi insusire dar cu semne diferite. Pentru primul este o calitate, pentru ultimul este un defect. De fapt, defectul este o calitate ingrosata exagerat. Asadar, zodiacul defectelor se afla la un pas de cel al calitatilor. La un pas, deci la foarte mult pentru ca acest pas trebuie facut.
Scorpionul este o persoana ambitioasa, dar atat de ambitoasa, incat isi poate pierde lesne controlul. El vrea totul sau nimic, dar uita ca de multe ori intre totul si nimic, te alegi cu nimic. Se complace in medii primitoare, viseaza locuri luxuriante, culcusuri caldute. Nu este zi in care Scorpionul sa nu simta nostalgii pentru functii, onoruri, care i-ar putea mari confortul. El nu uita si nu iarta. In dragoste de exemplu, daca simte ca este neglijat, ca partenerul a luat-o razna, va prefera sa-l distuga decat sa se stie abandonat. Posesivitatea este o dominanta a sa, astfel incat, chiar si atunci cand el insusi a avut initiativa ruperii unei relatii, se va simti tradat daca fostul partener nu se va arata prea indurerat. Atunci devine sau umil, sau razbunator, chiar lipsit de scrupule. Din fericire, firea lui casnica nu-l va impinge spre gesturi prea dure. Nu este interesat de problemele morale si nu de putine ori, cand se simte incoltit merge pe principiul „scopul scuza mijloacele”
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T