Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
5764
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
2012 - apocalipsă sau renaștere?

Autor: Astrolog Cristina Vanea I 5 Decembrie 2010 I 18670 vizualizari


Toți suntem măcar un pic îngândurați atunci când vine vorba de 2012. Va aduce acest an sfârșitul lumii? Pesimiștii răspund cu un "da" răspicat. Optimiștii spun că 2012 marchează sfârșitul lumii actuale - cu ură, războaie și excese.

Dar cerul astral ce "părere" are despre controversatul subiect "Apocalipsa 2012"? Daca ne vom uita cu atenție la conjunctura astrală a anului 2012, vom constata că lucrurile nu stau chiar așa de rău cum s-a tot spus. Ba chiar se poate spune că lucrurile stau ceva mai bine decât anul pe care îl traversăm în acest moment si anul 2011.

Dar să o luăm cu începutul: in perioada ianuarie-octombrie Saturn se va afla, pentru al treilea an consecutiv în zodia Balanței, blocând într-o oarecare măsură încercările de cooperare la toate nivelurile, creând diverse probleme băncilor sau, pe un alt nivel, generând neînțelegeri cu partenerul de viață sau colaboratorii. Din fericire, în acest an Saturn nu va face aspecte nefericite, așa că este de așteptat să nu aibă un efect atât de devastator ca până acum. Ba chiar, în lunile ianuarie și februarie va face o relație favorabilă, de trigon cu Neptun, dând posibilitatea de a pune în practică idei creative.


În plan politic, este posibil să asistăm la o consolidare a partidelor de stânga. Începând cu 6 octombrie, Saturn se va afla în zodia Scorpionului, creând un oarecare disconfort în zona financiară. În prima jumătate a anului, Jupiter se va afla în zodia Taurului, favorizând implicarea în activități practice și îmbunătățirea situației materiale. În plan macro ar putea fi avantajate afacerile cu pământuri, agricultura sau mineritul. Chiar la începutul anului, Jupiter va primi un aspect favorabil de la Pluton, aspect ce va accentua oportunitțile de mai sus, dar și activitățile profesionale în general. Oricum, energia fizică va putea fi canalizată cu mai multă eficiență spre chestiuni practice.

Pe 12 iunie, Jupiter își va începe tranzitul prin zodia Gemenilor, favorizând, în principiu, călătoriile, comunicarea, activitățile intelectuale, dar și micile afaceri. Trebuie să ținem cont că până în prima săptămână a lunii iulie, efectele benefice ale lui Jupiter ar putea fi atenuate de relația nefastă pe care acesta o va primi de la Neptun. Și totuși, toate acumulările nedescărcate de creativitate s-ar putea concretiza în realizări durabile, căci în a doua jumătate a lunii iulie Jupiter va primi un aspect favorabil, de sextil de la Uranus. Și ceva mai târziu, adică în octombrie, Neptun va face un aspect excelent cu Saturn, accentuând oportunitățile enumerate mai sus.

Rămâne așadar să vedem cu ochii noștri ce se va întâmpla de fapt în controversatul an 2012. E bine totuși de știut că astrele ne susțin.

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T