Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
AstroV.I.P.: O iubire latino - cuplul Oana Zăvoranu și Pepe

Autor: Astrolog Vesta I 2 Mai 2011 I 6006 vizualizari


Frumoși, tineri, celebri! Dragostea celor două vedete a început în anul 2004, pe când Oana era moderatoare la TVR și Pepe a fost invitat la show-ul pe care ea îl prezenta. Chiar de la sfârșitul emisiunii, ei au făcut schimb de numere de telefon.

Oana Zăvoranu este copil singur la părinți, deși inițial a avut două surori gemene, însă acestea au murit în cutremurul din 1977. Tatăl natural al Oanei se numea Ioan Bănicioiu și a fost închis în anul 1984 ca membru al grupării Lido, acuzat de evaziune fiscală a statului comunist. El era gestionar al bufetelor din pasajul Victoria și a fost acuzat că ar fi „aranjat” la cântar salamul, șunca și cașacavalul vândut. În timpul procesului său, mama Oanei a divorțat pentru ca să nu-i fie confiscată casa. Ulterior s-a reîntâlnit cu prima iubire, cu bărbatul cu care fugise de acasă la vârsta de 16 ani, Nicolae Zăvoranu, s-a căsătorit cu acesta și el a înfiat-o pe Oana, cu acordul tatălui natural, pentru a lua din biografia fetei renumele de fiică a unui pușcăriaș. Surorile-gemene ale Oanei aveau ca tată un grec, un bărbat cu care mama Oanei, foarte „prolifică” în iubiri, a avut o relație în timpul cât soțul său ar fi fost în armată.

Oana are Soarele în Gemeni, Luna în Săgetător și Ascendentul în Leu, o combinație Aer-Foc explozivă și instabilă. Este comunicativă, sociabilă, capricioasă. Semnul Săgetătorului îi dă un spirit justițiar, o sinceritate adesea brutală, atracție pentru mișcare și călătorii(mărturie sunt multele și extravagantele călătorii făcute împreună cu Pepe). Zodia stă sub semnul darnicului și opulentului Jupiter, astfel că Oana manifestă o nonșalanță față de bani, dar și un spirit rebel și iubitor de libertate. În astrograma Oanei, Venus este în Rac, fără aspecte și conjunctă cu steaua fixă Sirius, ceea ce aduce înclinație spre confort, lux, extravaganțe și ... moșteniri. O persoană cu Venus în Rac este supusă unor mari fluctuații în ceea ce privește emoțiile sale. Este însă loială, empatică și săritoare când e vorba de nevoile partenerului. Dorința ei acerbă de securitate o poate face însă nesigură, temătoare, posesivă, defensivă sau agresivă potrivit conjuncturilor. Oana are nevoie de apropiere și de protecție și este conservatoare în ceea ce privește iubirea, fiind ea însăși exagerat de protectoare cu persoana de care este atașată.

Planeta Venus a Oanei nu formează aspecte cu alte planete din horoscop, ceea ce semnifică un puternic sentiment de insecuritate care ține de familie, de mamă, de noțiuni precum grija și „hrana afectivă”. Mai semnifică un dor nespus de a avea un cămin, o familie „tradițională”, un sentiment de care Oana se poate să nu fie conștientă, dar din teama de a nu repeta niște situații dureroase trăite în copilărie, să refuze tocmai ceea ce își dorește sau are nevoie. Trăirile sale afective se manifestă într-un mod extremist și îi este greu să-și exprime iubirea sau o face într-un mod distorsionat: uneori sau cu un anumit partener, poate fi încăpățânată, impulsivă sau să caute să-și satisfacă dorințele într-un mod lipsit de control; alteori sau cu alt partener, poate fi pasivă, liniștită sau chiar indolentă. Indiferent însă de situație, ea este o persoană iubitoare și care dăruiește foarte mult.

Mercur, planeta comunicării, este tot în Rac și cu un aspect nefavorabil la Uranus, ceea ce arată o atitudine rebelă, modele excentrice, neobișnuite de gândire. Are o mare nevoie să se afirme și să fie considerată unică și această preocupare o poate face „oarbă și surdă” la multe sfaturi și la multe lecții pe care viața i le va da. Trigonul Soarelui cu Uranus mărește originalitatea și nonconformismul, dar aspectele negative pe care le face cu Luna, cu Marte și cu Pluton, ca și conjuncția cu Saturn aduc probleme multiple. Are stări sufletești contradictorii sau capricii și acționează adesea într-o manieră foarte spontană și chiar brutală. Aceasta poate fi mai degrabă derutant pentru prieteni și familie și copil fiind, este posibil să fi fost greu pentru părinții ei să adopte o tactică simplă și eficientă pentru a o educa. Poate fi dificil să-i fie evaluate stările de la un minut la altul, având o natură atât de nerăbdătoare și impulsivă care poate fi uneori foarte nechibzuită. În relațiile intime, manifestă o lipsă de flexibilitate în felul său de a fi, ceea ce poate fi extrem de frustrant pentru parteneri. Oana are capacitatea să urmărească un scop cu stăruință și tenacitate, dar are și o tendință de dezechilibru, de trecere de la o extremă la alta, care se poate manifesta ca un grad oarecare de încăpățânare, îndărătnicie, lipsă de seriozitate sau frivolitate.


Despre Pepe(Ionuț Pascu) și familia sa se știu mai puține, poate și pentru că el are Soarele în Rac, ceea ce sugerează un mod de exprimare mai reținut. Are un frate și o soră și o familie numeroasă de care s-a îndepărtat o bună bucată de vreme, căci aceasta nu o simpatizau pe Oana. Această rezervă autoprotectoare a lui Pepe este accentuată și de Mercur retrograd în Leu. Pepe este un bărbat sensibil, emotiv, ușor impresionabil; sociabil și transparent sau dimpotrivă, rezervat, misterios, timid chiar, în funcție de mesajele afective pe care le recepționează și de ambianță în care se află. Este foarte conștiincios în acțiunile în care are un interes direct și își cunoaște foarte bine interesul pe care îl urmărește cu consecvență putând deveni, prin exagerare, extrem de încăpățânat. Este conservator, tradiționalist și întâmplarea îl irită pentru că îi afectează sentimentul de stabilitate și de securitate personală(care este foarte important pentru el). Îi place să aibă un cămin bine închegat și ține mult la membrii familiei lui. În ciuda sensibilității sale emoționale, este hotărât și consecvent și nu are probleme să exprime ceea ce dorește și apoi de a găsi o cale să obțină ceea ce vrea, dar nefiind adeptul măsurilor de forță, este mai predispus să recurgă la „arme” emoționale. Atunci când se simte amenințat sau simte că încercările lui sunt lipsite de succes, își ascunde adevăratele ambiții până ce o situație mai confortabilă apare.

Martele lui Pepe, care semnifică dorința, energia, virilitatea, este în Gemeni, ceea ce conferă un temperament erotic care poate fluctua destul de mult. În același timp, pasiunea este stimulată de comunicarea verbală și invers, inhibat de lipsă de comunicare sau de agresivitate verbală sau nonverbală. Această poziție a lui Marte este cunoscută ca semnul bărbaților care mai mult se laudă cu cuceririle lor și care adoră să flirteze și Oana a reacționat exagerat uneori pentru implicări inofensive ale lui Pepe prin discoteci sau petreceri. În același timp, semnul Gemenilor este unul destul de impersonal și doar inocența pe care o afișează compensează răceala lor față de o parteneră care se credea iubită la cote înalte luându-se după declarațiile spumoase ale unui partener cu Martele în această zodie. La o femeie, Martele arată ce așteaptă ea, din punct de vedere erotic, de la un partener, ori Martele Oanei este în Pești, semn de Apă, total diferit de exprimarea erotică oarecum lipsită de pasiune a lui Marte în Gemeni. Martele vorbește, în primul rând, de exprimarea afectivității la nivel fizic, prin actul sexual, căci la nivel afectiv și declarativ, Soarele și Venus în Rac al lui Pepe, îl făceau destul de afectuos.

Venus a lui Pepe este tot în Rac ca și la Oana, aproape conjuncte, ceea ce arată o atracție sentimentală, gusturi comune, un mod asemănător de a-și exprima afectivitatea. În plus, Venus din astrograma Oanei este în aspect bun cu Saturn al lui Pepe, ce sugerează o relație care durează și cei 7 ani cât au fost împreună sunt o dovadă. În schimb, la nivel de personalitate, există o incompatibilitate între Soarele în Gemeni al Oanei și cel în Rac al lui Pepe. Felul vorbăreț, instabil și gălăgios al Oanei este departe de modul profund, sentimental, protector și discret al lui Pepe. La fel, la nivel mental, Mercur în Rac al Oanei este în defazaj cu Mercur retrograd în Leu al lui Pepe, căci e vorba de incompatibilitatea Apă-Foc. Oana reacționează normal, te poți înțelege cu ea numai prin afecțiune ca toți cei care au planeta comunicării în semne de Apă și cu atât mai mult în sensibilul semn al Racului. Conjuncția dintre Mercur al ei și Venus a lui a asigurat destul de mult timp înțelegerea dintre ei, în ciuda unor caractere atât de diferite. Dar cel care s-a îndepărtat mai întâi a fost Pepe și Oana a făcut...restul. Probabil că Pepe s-a simțit, la un moment dat, obosit de energia și instabilitatea Oanei și și-a făcut curaj de a iniția despărțirea, beneficiind și de ajutorul Oanei și de cel al familiei de origine.


Foarte importante sunt și momentele primei întâlniri și a căsătoriei în predicția modului cum va decurge o relație. Am observat niște coincidențe uimitoare între momentele în care s-au căsătorit Monica și Irinel Columbeanu(22.07.2006) și Oana Zăvoranu cu Pepe(8.11.2006). În ambele cazuri, Luna era în Gemeni – semn dublu, al infidelității și capriciului – și Mercur era retrograd și combustat(slăbit, deoarece era foarte aproape de Soare). Foarte interesantă este și poziția lui Venus la momentul când s-au cunoscut. Oana și Pepe s-au întâlnit(contactul care a dus la inițierea relației lor) în timpul unei emisiuni din martie 2004 când Venus era în senzualul semn al Taurului, iar Irinel Columbeanu a rămas vrăjit de frumusețea Monicăi în ianuarie 2006, când Venus era retrogradă și în pragmaticul și materialistul semn al Capricornului.

                  Detalii despre astrolog la www.astrovesta.com                                                            

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T