Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Iubirile Balanței

Autor: Astrolog Vesta I 22 Septembrie 2011 I 5908 vizualizari


Soarele ajunge la solstițiul de toamnă, semn al egalității între zi și noapte, între lumină și întuneric. El trece din emisfera nordică în cea sudică, anunțând toamna în prima și fiind mesagerul primăverii în cea de-a doua. Este momentul de început al zodiei Balanței(23 septembrie – 22 octombrie), semn de echilibru în natură și în oamenii născuți în această perioadă. Venus este planeta care guvernează această zodie și ea le conferă acestor nativi farmec și grație în aspectul lor fizic și în comportament.

Deoarece Balanța este un semn cardinal, de început de anotimp, cei născuți în această zodie sunt mai preocupați de prezent decât de trecut sau de viitor. Sunt oameni care trăiesc clipa și încearcă să extragă din ea tot ce le-ar putea face plăcere și ce este mai frumos. O persoană Balanță, fie bărbat sau femeie, este o persoană gentilă, sociabilă, cu un talent înnăscut pentru a modera unele situații conflictuale. Nu suportă tonurile ridicate, certurile, tot ce implică tensiune psihică. Poate fi răbdarea întruchipată și dacă lucrurile nu merg așa cum își dorește, știe să aștepte până când lucrurile îi vor fi favorabile, pe baza devizei că “timpul rezolvă orice problemă”. Acest nativ are corpul bine format, înalt, subțire în tinerețe, dar cu tendințe de îngrășare odată cu înaintarea în vârstă; părul moale, castaniu închis sau negru; privirea blândă, dar cu mare putere de pătrundere; tonul binevoitor și gesturile domoale; maniere impecabile, răbdare, simț estetic dezvoltat, curtenie, comunicativitate.

În această zodie, Venus se simte cel mai bine, căci dragostea pentru tot ce este frumos este caracteristica ei principală. În același timp, Marte se află într-o poziție nefavorabilă, căci el este semnul agresivității, al disputei și al pasiunii, pe când Balanța caută armonia cu orice preț(chiar și atunci când nu e indicat) și este destul de superficială în sentimentele sale, mulțumindu-se și uneori chiar cerșind dovezi exterioare ale unei admirații, mai degrabă decât ale unei iubiri înfocate. Balanța este, prin excelență, semnul parteneriatului și al căsătoriei, căci ea se simte dezechilibrată dacă nu are un partener.


Femeia-Balanță: Este feminină, cu mult farmec și senzualitate; elegantă, capricioasă. Este o natură visătoare, uneori frivolă sau exhibiționistă(se etalează în public în mod ostentativ). Are ochi expresivi, catifelați, un surâs captivant; gesturi domoale și voce binevoitoare. Este romantică, sociabilă, cu o mare dorință de perfecțiune. Îi place să flirteze și are sentimente superficiale, putând fi nestatornică și infidelă dacă nu i se acordă atenția pe care o așteaptă. Se lasă cucerită de vorbe frumoase și maniere curtenitoare și este sensibilă la cadouri costisitoare. Ea însăși este o cochetă și adesea destul de cheltuitoare, frecventând magazinele cu haine și cele de bijuterii în căutarea a ceva care să o pună în valoare. Escapadele sale nu sunt motivate de sentimente, ci mai repede de dorința de schimbare și de a fi apreciată ca fiind cea mai frumoasă femeie. Nu are un simț domestic prea ridicat și deși poate fi o bună gazdă, va delega responsabilitățile unei menajere, mamei sau unei firme de catering. Deși o mamă bună pentru copiii săi și o soție plăcută și decorativă, ea nu este una care să se dedice căminului, viața socială fiind scena pe care preferă să se desfășoare.

Bărbatul-Balanță:
Este marele și eternul îndrăgostit, iar pentru el viața este un balansoar bazat pe sentimente și simțuri, pe fantezie bogată și intuiție erotică. Este gentil, sociabil, comunicativ; îi place să se găsească mereu în centrul atenției. Îi este greu să facă deosebire între prietenie și iubire și adesea va căuta sau va avea nevoie să le aibă pe amândouă... în una sau mai multe persoane. Pentru cucerirea unei femei, va apela la farmecul său, dar odată scopul atins, poate să nu mai fie sigur că acea femeie era ce căuta cu adevărat. Cauza nehotărârii sale stă în dorința sa de a avea o parteneră perfectă, cu care să comunice și să-i fie și prietenă în același timp. Punctul său nevralgic este sensibilitatea la complimente și laude, căci are o părere foarte bună despre sine. El promite întodeauna mai mult decât poate da și nu din vreun interes ascuns, ci pur și simplu din plăcerea de a-i vedea pe ceilalți mulțumiți. Este foarte atent la detalii și partenera lui va trebui să fie foarte exigentă cu aspectul și limbajul său, căci nu e bărbatul căruia să-i placă vulgaritățile sau genul neglijent.


Cuplare/Separare: Nativii Balanță sunt ușor de recunoscut, căci ei ies întotdeauna în evidență, datorită aspectului lor elegant, rafinat, al manierelor fără cusur. Femeia-Balanță, dar adesea și bărbatul, lasă în urmă un aer de parfum fin, o imagine a unei ființe grațioase și stilate. Pot fi găsiți la petreceri, vernisaje, colocvii, în concedii, la spectacole și în toate locurile publice unde pot să strălucească și să socializeze. Balantele sunt atrase de oameni veseli, spirituali, eleganți și care știu să le complimenteze și să le remarce cât de deosebite sunt. Fiind nestatornice, se hotărăsc greu dacă le place sau nu de cineva, dar nu vor refuza niciodată pe cineva într-un mod categoric. Balanțele rareori fac primul pas spre despărțire, căci sunt comode și nu le plac disputele. Dacă partenerul face primul pas spre separare, o Balanță va încerca din răsputeri să salveze relația. În situația în care ea inițiază divorțul, atunci înseamnă că are deja pe cineva care pare să îi aprecieze calitățile extraordinare pe care voi le-ați desconsiderat. Balanțele adoră să cheltuiască bani și un motiv de supărare a lor ar fi acela că nu reușiți să le asigurați confortul necesar sau mai rău, le țineți din scurt în ceea ce privește lista de cumpărături. De asemenea, dacă sunt ironizate sau forțate să ia decizii rapide și radicale, ar putea să găsească aceasta ca o situație de nesuportat.

Compatibilități generale:

Relații foarte bune: Gemeni, Leu, Berbec, Vărsător
Relații de prietenie: Balanță și Săgetător
Relații imprevizibile: Fecioară și Pești
Relații dificile: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn


Detalii despre astrolog la www.astrovesta.com

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T