Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Iubirile Săgetătorului

Autor: Astrolog Vesta I 24 Noiembrie 2011 I 15938 vizualizari


Toamna este pe sfârșite și zilele devin din ce în ce mai scurte și mai friguroase. Ultimele frunze cad și totul devine cenușiu. Pare paradoxal că acest moment de pregătire pentru hibernare a întregii naturi corespunde unei zodii atât de pline de dinamism și optimistă precum Săgetătorul(22 noiembrie, 21 decembrie).

El este un semn masculin și mutabil semnificând personalități viguroase, puternice și foarte adaptabile. Nativii Săgetător au spirit întreprinzător și înclinație spre aventură. Posedă o intuiție fină și artă de a conduce strălucit o discuție, având o mare putere de a-i influența pe alții, dar foarte greu sunt ei înșiși influențați de cineva. Sunt făcuți pentru viața de societate pentru că sunt simpatici, se exprimă ușor și au, în general, multă bunăvoință. Orgolioși, le plac mult laudele, dar nu suportă critica. În relațiile sale, nativul Săgetător manifestă bunăvoință, fantezie, corectitudine, loialitate. Sensibil la laude și cu un comportament seducător, reușește adesea să intre în relații imposibile. Acordă o mare importanță prieteniei. Într-o companie plăcută, știe să fie amuzant, dar într-o atmosferă neconvenabilă fie se retrage în sine, fie devine arogant sau chiar agresiv dacă este provocat.

Femeia-Săgetător: Are o statură înaltă, zveltă, cu picioare lungi, având ceva de felină în gesturi și în mers; pare mândră și reținută; este foarte hotărâtă în ceea ce face: este agreabilă ca soție;. Ea nu este o femeie de interior și de aceea nu se împacă cu un soț posesiv și nu îi place să fie copleșită de prea multe responsabilități. Este o bună prietenă, sociabilă și veselă, dar poate avea căderi în stări de melancolie și ușoară izolare. Îi plac complimentele și aprecierile pe linie profesională. Femeia Săgetător nu este una suspicioasă sau dominatoare și se interesează activ de afacerile soțului, fiind un partener de nădejde în tot ce implică acțiune, dar nu prea multă perseverență. Deși are o rațiune limpede, câteodată este naivă și poate face greșeli grave în probleme serioase, precum alegerea unui partener sau a unei cariere. Instabilitatea sa afectivă poate conduce la legături sentimentale care nu au profunzime, căci este înclinată să se joace cu dragostea. Dacă se simte neglijată sau înșelată, poate să răspundă cu aceeași monedă, căci nu este femeia care să își plângă de milă sau la picioarele partenerului.

Bărbatul-Săgetător: Este atletic, independent, genul sportiv, viril. Are ochi limpezi și curioși, o vorbire facilă și rapidă; capacitate de mobilizare, independență și umor fin. Îi place să afișeze un stil nonșalant, mărinimos. Este un optimist ce caută variațiile prin noi întâmplări și noi contacte; permanent îndrăgostit de o idee, atras de un vis; foarte interesat de afaceri profitabile; sentimentele sale sunt instabile(nu prea este loial și nici statornic). În cel mai bun caz, îi place să fie independent, liber de orice constrângere. Bărbatul Săgetător are o inimă romantică și idealistă și destul de generos în dovezile de afecțiune. Îi place să fie îndrăgostit, dar nu suportă să fie legat. Este sociabil, iar atunci când e îndrăgostit, devine și mai vorbăreț ca de obicei. Căsătoriile sale sunt adesea nefericite, iar soția nu trebuie să fie prea exigentă în ceea ce privește regulile de conduită. Când tendințele sale centrifuge se transformă în acte de infidelitate, apare riscul destrămării căsniciei sau parteneriatului.

Cuplare/Separare: Nativii acestui semn pot fi găsiți adesea la petreceri, în locuri publice sau în călătorii. Ei se pot remarca cu ușurință, căci sunt vioi, vorbăreți și plini de umor și empatizează ușor cu cei ca ei și nu numai. Dacă sunteți o persoană agreabilă, un Săgetător vă va remarca cu siguranță. Ascultați-l și puneți-i întrebări inteligente și veți avea șansa de a-i fi pe plac. Nu-i plac însă subiectele plictisitoare sau activitățile monotone așa că dacă nu găsiți ceva interesant de spus, mai bine tăceți. Fiind persoane dinamice, acești nativi adoră mișcarea, plimbările, mersul în aer liber și pot fi chiar fani ai anumitor sporturi.

Separarea de un Săgetător se poate produce relativ ușor, asta dacă nu cumva o ia el înainte. Dacă îl criticați, vreți să-l țineți din scurt, îi interziceți hobby-urile deja s-ar putea să nu-l mai vedeți o perioadă sub pretextul că are mult de lucru la serviciu. Dacă mai sunteți și neloial sau vă văicăriți, sunteți pesimist, e mai mult decât suficient să vă luați adio de la reprezentantul acestei zodii. Un bărbat poate rupe o relație cu o femeie Săgetător dacă e plicticos, sedentar și încearcă să o controleze. O femeie poate rămâne fără partenerul Săgetător dacă este geloasă, posesivă și cicălitoare.

Compatibilități generale:

Relații foarte bune: Berbec, Leu, Săgetător, Balanță, Vărsător

Relații de prietenie: Gemeni

Relații imprevizibile: Scorpion

Relații dificile: Rac, Taur, Fecioară, Capricorn, Pești

Detalii despre astrolog la www.astrovesta.com

24.11.2011

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T