Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Astrograma natală

Autor: astromira.ro I 22 Aprilie 2008 I 6798 vizualizari


Astrograma natală

Astrograma natală este o hartă astrologică a momentului nașterii.
Configurația exactă a cerului în momentul nașterii noastre reprezintă portretul nostru psihologic.
Harta astrologică din momentul nașterii indică karma, fiind o schemă a vieților anterioare. Karma (sau destinul) reprezintă consecințele gândurilor și faptelor din viețile noastre anterioare și din cea prezentă.

Din această hartă aflăm informații legate de ceea ce am făcut în alte vieți, faptele bune sau rele, calitățile sau defectele, care este scopul principal pentru care ne-am încarnat în prezenta viață și cum poate fi atins. Fiecare dintre noi trebuie să descopere scopul pentru care trăiește, menirea sa ca om, cu alte cuvinte adevăratele sale nevoi și aspirații.

Cu ajutorul astrologiei, omul poate să își cunoască destinul, și chiar e recomandat să și-l cunoască, dacă vrea să trăiască viața în mod conștient, să știe de unde vine și încotro se îndreaptă.

Metaforic vorbind, ceea ce este „Cuprinsul” pentru o carte, așa este o hartă natală pentru viața unui om. Ea cuprinde și sintetizează tot ce este cu adevărat important în viața unei persoane. O astfel de astrogramă ajută ființa umană să realizeze sensul evenimentelor din propria viață. O ajută să cunoască scopul pentru care trăiește, ce are de făcut în viață, cum trebuie să realizeze aceste lucruri, astfel încât să aibă sentimentul clar că face ceea ce trebuie și nu greșește.

Un om nu este cu adevărat mulțumit și fericit până ce nu își împlinește destinul, adică până ce nu își atinge obiectivele pe care și le-a propus înainte să se încarneze. Sufletul ființei umane întotdeauna își asumă responsabilitatea pentru consecințele faptelor sale din alte existențe și din viața prezentă. Karma (sau destinul) realizează o continuitate firească între viețile trecute și cea prezentă.

Astrograma natală furnizează informații legate de multiple aspecte ale vieții omului: personalitatea, sănătatea, profesia, banii, afacerile, poziția socială, viața sentimentală, iubirile, căsătoria, viața sexuală, familia, părinții, prietenii, educația, modul cum se raportează individul la Univers, la Dumnezeu, etc.

ASTRO MIRA
www.astromira.ro
E-mail: astromira@yahoo.com
E-mail: office@astromira.ro
Tel: 0740 47 66 00

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T