Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac European - Varsator

Caracteristici generale

Perioada: 20 ianuarie - 18 februarie

Semn de aer, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), dominat de planetele Saturn si Uranus.
Fiatra pretioasa: granatul, ametistul.
Zi norocoasa: miercuri.
Numere norocoase: 4 si 8.
Culoare: albastru si verde.
Metal: uraniul.
Locuri prielnice: cele aglomerate, orasele indeosebi.
Verb reprezentativ: „a sti".
Aspectul fizic: statura mijlocie ori inalta, corp bine proportionat, figura prelunga cu un ten foarte curat si cu ochii si parul de un negru frumos. El poate fi uneori foarte atragator.

Zone erogene: gambele indeosebi, picioarele in general.

Acest om simbolizeaza colectivitatea, fraternitatea intre oameni si comunicativitatea. Nativii sunt idealisti si sensibili, emotivi si cam extremisti in ceea ce priveste afectele lor, in sensul ca pot trece de la disperarea cea mai neagra la inflacarare si optimism contagios. Pentru fiecare reprezentant al acestei zodii conteaza foarte mult libertatea sa (si implicit a altora) atat fizica, cat mai ales spirituala. Aceasta poate latura lor cea mai pregnanta, mai ales in relatiile sociale, unde in general nu suporta constrangerile absurde. Aceasta nu inseamna insa ca nu-si asuma responsabilitati. Varsatorul este un tip foarte ingenios si priceput si e nascut sa fie inventator. Tot ce face e usor manevrabil.

Femeia acestui semn e recunoscuta imediat dupa indemanarea cu care confectioneaza anumite obiecte necesare unui camin bine organizat. Independenti si activi, ei simt permanent nevoia de a face ceva util si pe masura aptitudinilor pe care le au. Uneori insa li se pare ca sunt nedreptatiti (ceea ce poate fi adevarat) si se cufunda intr-o apatie, din care vor iesi mai devreme sau mai tarziu, cu forte reinnoite. Sentimentali, sensibilisti, emotivi, nu pun un pret exagerat pe viata lor sexuala, preferand sa vada un om dincolo de aspectul sau fizic, in latura sa intelectuala si afectiva, si sa-i descopere calitati care sa-l faca un viitor bun prieten. Idealist, poate aparea de multe ori ca o fire boema, neorganizata, refractara la o autoritate de tip burghez. De asemenea, aparentele il arata ca pe un individ bland, calm chiar, aceasta nefiind insa decat o masca pentru impetuozitatea si taria hotararilor sale. Nu e mai putin adevarat insa ca stie foarte bine sa fie delicat si sa dea dovada de tact, pentru a nu mai vorbi de permanenta sa nevoie de a se devota - calitati care toate la un loc il fac un prieten si un coleg de neinlocuit.

Desi in esenta sunt avangardisti in tot ce intreprind, nu se poate trece cu vederea un anumit traditionalism, care ii face de multe ori sa apara arhaici, demodati. Morala lor este rigida, puritana, iar vederile lor in acest domeniu pot fi foarte inguste. Intai se examineaza pe sine, isi impun unele pricipii proprii pe care le vor aplica fara compromisuri si pentru cei din jur. Sunt ambitiosi, curajosi, extraordinar de insistenti cand ceva ii intereseaza cu adevarat, visatori dar au capacitatea de a-si transforma multe dintre aceste vise in realitate. Putini sunt cei care reusesc sa ii inteleaga in totalitate pe Varsatori, dar daca reusesti sa o faci vei descoperi niste persoane de incredere si extrem de prietenoase. Cand sunt nervosi sau suparati, Varsatorii trebuie lasati in pace, pentru ca in scurt timp starea proasta le va trece si se vor transforma pe neasteptate in persoanele carismatice de mai devreme. Daca ii abordezi in momentul gresit, discutia se poate transforma pe neastaptate in cearta. Daca insa le ceri o favoare sau un sfat atunci cand sunt linistiti si fericitit, se vor dovedi gata imediat sa te ajute, mergand pana in panzele albe sa-ti fie de folos. Varsatorul este exemplar in ceea ce priveste perseverenta si se va orienta cu frenezie spre activitatt creatoare - valorificandu-si ideile, deseori geniale - sau umanitare - avand la baza un puternic spirit de devotiune si respect profund pentru libertatea semenului.

Dragostea are un rol extrem de important in viata unui Varsator. Sensibilitatea lor in dragoste si romantismul cu care isi invaluie orice poveste de dragoste sunt absolut fascinante. Cand iubesc, au obiceiul sa-si idolatrizeze partenerul, fiind devotata lui, intelegator si afectuos. Sunt atat de sensibili si gelosi incat orice mica neatentie din partea partenerului ii poate rani enorm. Sentimentele lor sunt sincere si profunde, si uneori isi pot sufoca partenerul cu atata dragoste dar mai ales gelozie. Pentru ei iubirea este cea care ii stimuleaza in viata orice activitate, iar firea lui calda si pasionala are nevoie intotdeauna de afectiune, fiind incapabil sa traiasca singur.

Cum orice medalie isi are si reversul sau, ei pot deveni violenti si agresivi in imprejurari nefavorabile si atunci tenacitatea ii face adversari de temut.

Isi iubesc copiii, insa nu vor deveni prea posesivi, ci vor prefera sa-i lase in libertate. Ei insa nu fac altceva decat sa aplice intr-un mod extins, conceptia lor generala despre viata si lume. Isi fac usor prieteni si relatii datorita firii lor deschise spre social, spre celalalt, imprimand tuturor acestor raporturi un caracter amical, deschis, si ajungand foarte apreciati de catre ceilalti.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T