Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac European - Taur

Profilul zilei de nastere - 13 Mai
Taur, Treisprezece Mai - Ziua Militantului Infocat

In cele mai multe dintre cazuri persoanele nascute pe 13 mai au o popularitate foarte mare, atat in grupurile sociale apropiate, cat si in cadrul societatii in ansamblu. Cu o usurinta aparenta, in cea mai naturala maniera posibila, nativii pot obtine succesul si recunosterea pe care multi altii se lupta sa o obtina. Din nefericire, aceasta usurinta atrage dupa sine reprosurile. Persoanele nascute pe 13 mai sunt deseori acuzate de superficialitate sau de faptul ca obtin un succes banal, lipsit de profunzime.

Cei nascuti in aceasta zi au o puternica influenta asupra celor care ii inconjoara. Din aceasta cauza, ceilalti trebuie sa fie atenti sa nu puna prea mult suflet in relatia cu acestia pentru ca este posibil sa caute doar distractie. Daca pe de cealalta parte nativii doresc sa fie deschizatori de drumuri, sa fie ei cei ce iau hotararile ar trebui sa fie atenti la coruptie. Cei nascuti in aceasta zi prefera mai degraba sa transmita mesaje prin prezenta si activitati propriu-zise, decat sa o faca cu ajutorul ideilor.

Persoanele care au ca zi de nastere data de 13 mai sunt rareori pricepute in ceea ce priveste afacerile financiare. In general, au nevoie de ajutorul cuiva. Deci, le-ar fi de folos sa ceara ajutorul unor membrii ai familiei care sunt contabili sau care lucreaza in domeniul financiar. In acest fel, cu ajutorul unor consilieri de incredere vor reusi sa tina o evidenta corecta a afacerilor. Deseori, nativii acestei zile au un mare dispret pentru astfel de preocupari materiale. Ei considera ele ca nu fac decat sa-si distraga atentia de la drumul pe care si l-au ales.

Miscarea si calatoriile, de orice fel, sunt importante pentru cei nascuti in aceasta zi. Persoanele nascute pe 13 mai cad in depresii atunci cand cred ca nu mai sunt populare, indiferent daca este adevarat sau nu. La fel se intampla si in cazul in care, nativii se simt blocati intr-o ocupatie sau intr-un loc. Munca persoanelor nascute pe data de 13 mai va fi vizibil imbunatatita, daca acestea isi vor studia meseria si tehnologia necesara realizarii ei. Munca se va imbunatati de asemenea, daca nativii vor incerca sa inteleaga mai bine, sa aprofundeze si sa se preocupe mai mult de ceea ce au de facut. Cu toate acestea personalitatea pe care o au acesti indivizi nu favorizeaza asemenea inclinatii. Acest lucru se intampla pentru ca accentul este pus pe naturalete, pe a fi autodidact si pe usurinta de a face anumite lucruri.

Studiul facut de o persoana nascuta pe 13 mai asupra unui domeniu ajuta la facerea diferentei dintre un diletant usuratic si un artist, om de afaceri, atlet sau muncitor in adevaratul sens al cuvantului, un profesionist. A accepta ca prin studiu se face aceasta mare diferenta si a se comporta ca atare este principala provocare pentru nativii acestei zile. Insa, ei pot alege sa-si exprime in mod natural talentele, sa impresioneze pe ceilalti si sa se bucure de aceasta. La fel de bine, pot alege sa fie ei cei care iau decizii importante si de care depind toti, in acest fel cladindu-si un foarte frumos drum prin viata. In acesta situatie, indivizii mai evoluati ar trebui sa se preocupe si de a-i ajuta pe cei din jur sa evolueze. Astfel, vor deveni cu adevarat responsabili si vor evita interiorizarea sau autodistrugerea.

Deseori, in viata unei persoane nascute pe 13 mai poate interveni o rasturnare de situatie. Aceasta rasturnare de situatie sau ceea ce o provoaca pot fi motivele unui regres sau ale unei tragedii – pe plan fizic, spiritual sau emotional. Aceasta criza nervoasa prin care vor trece nativii, ii va determina pe acestia sa evolueze din punct de vedere moral si sa capete vederi mai profunde. Daca acest eveniment, despre care am vorbit, nu apare in viata nativilor, acestia vor avea o experienta de viata mult mai limitata.

SFATURI: Tu hotarasti. Daca alegi calea mai dificila, vei avea parte de multte bucurii dar, de asemenea, vei avea parte de responsabilitatile implicate de folosirea la maxim a capacitatilor tale. Nu te lasa deranjat de cei care critica usurinta ta de aface anumite lucruri. Nu te multumi cu putin in ceea ce te priveste.

PUNCTE FORTE:

Natural
Jovial
Nelimitat

PUNCTE SLABE:
Superficial
Ciudat
Depresiv

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
Castiguri pentru zodia taur. Cat de priceput esti?

horoscopul de ieri I horoscopul de azi I horoscopul de maine


 
 

 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T