Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2022
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Astro V.I.P.: cuplul Irinel și Monica Columbeanu

Autor: Astrolog Vesta I 4 Aprilie 2011 I 6134 vizualizari


Acum douăzeci și ceva de ani, o căsătorie în care să existe diferențe de zeci de ani între parteneri era de neimaginat. Iată că au început, din ce în ce mai mult, să apară cupluri care bulversează pe cei care au primit o educație specifică anilor din comunism sau sunt mai tradiționaliști indiferent de vârstă. Căsătoriile în care bărbatul trecut bine chiar de prima tinerețe se însoțește cu o fată care ar putea să-i fie fiică sau chiar nepoată sau dintre o femeie mai „coaptă” și un partener mai tânăr sunt încă privite cu sentimente amestecate de neîncredere, dispreț, admirație, nedumerire. Cel mai mediatizat cuplu, care se poate spune că a petrecut toate evenimentele majore pe ecranele televizoarelor, este cel format din omul de afaceri Irinel Columbeanu și top modelul Monica Gabor-Columbeanu. Povestea fiecăruia dintre ei și a lor împreună poate să constituie, cu succes, o bază pentru un scenariu de film și probabil că se vor găsi întreprinzători care să fructifice acest potențial creativ al relației lor.

Irinel Columbeanu este un om de afaceri, odată prosper, se pare că acum mai puțin, trecut de prima tinerețe și care s-a făcut remarcat prin multiplele sale relații cu femei frumoase și /sau de succes. În 1986, Irinel avea 28 de ani și începea o poveste de dragoste cu tânăra de 21 de ani Romanița Ciolcan(fosta doamnă Iovan), manechin de top al Casei de modă „Venus”. Relația lor a durat 10 ani, fără să se concretizeze însă în acte și urmași. În 1996, când avea 38 de ani, a cunoscut-o pe basarabeanca Anna Lesko (pe atunci la doar 17 ani) și a ajutat-o să se lanseze în muzică. Și această idilă s-a rupt după opt ani fără să existe copii, iar Iri a rămas din nou singur la Izvorani. Avea deja 47 de ani în 2004 și se gândea serios la o familie. Un an a cochetat cu fotomodelul Blanche, de care s-a despărțit după ce a descoperit că îl înșela. În ianuarie 2006 a cunoscut-o pe Monica Gabor. El avea 48 de ani, ea 18. Diferența de 30 de ani nu i-a speriat și în vara lui 2006, la doar cinci luni de la prima întâlnire, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase.
În biografia sa romanțată, ca și în unele din emisiunile în care a fost prezent, el susține că a avut o copilărie comună, lucru infirmat de cunoscuți și nu e greu de înețeles de ce, ținând cont că tatăl lui, Ion Columbeanu, a fost șef de protocol, funcționar guvernamental din anii 60 și până în 1992. Irinel este un Geamăn care are pe Mercur, planeta comunicării și a inteligenței, în Taur și cu aspect nefavorabil cu Uranus, ceea ce explică faptul că în copilărie și în adolescență nu era prea vioi în comunicare. Mădălin Voicu, care îl cunoaște de 40 de ani, spune că „se ruga tatăl lui Irinel să-l ia pe adolescent pe la ceaiuri pentru ca el era cam tăntălău și nu scotea o vorbă”. Ulterior, personalitatea s-a dezvoltat și a devenit vorbăreț, dar într-un mod calculat. Aspectul mai aduce excentricitate, aroganță, nevoie de autoafirmare, atitudine rebelă. Tendința către nonconformism este dată și de aspectul pozitiv pe care-l face Soarele cu Uranus, care conferă și șansa unor câștiguri bruște și o reușită socială rapidă, un spirit de independență marcat, o viață socială bogată în contacte.
Venus, planeta dragostei, este în Berbec și aspectată nefavorabil cu Jupiter aratând astfel o atracție deosebită către sexul opus, cu pasiuni arzătoare, înclinație către flirt, dragoste pentru viața de societate. Mai semnifică popularitate și tendință la risipă, atitudini impulsive cu izbucniri puternice, o conduită adesea necorespunzătoare în viața sentimentală și în gestionarea resurselor financiare. Martele, planeta sexualității și a voinței, este în Pești, cu aspecte multiple nefavorabile, ceea ce arată generozitate, romantism, talente artistice(îi place să picteze și este atras de modă, unde a și investit) dar și indolență, indecizie, dezamăgiri sentimentale, înclinație către viciu, dușmani ascunși, lipsă de onestitate.

Monica Gabor are o biografie încă și mai spectaculoasă și trecerea ei de la o copilărie săracă, la o adolescență agitată și apoi la statutul de soție a unui bogat om de afaceri și cel de top model pare desprinsă dintr-o telenovelă. Așa cum s-a relatat în diferite ziare, la 15 ani avea o situație școlară slabă care a dus la abandonarea școlii în anul școlar 2003-2004 pentru a lucra într-un bar de streaptease din Bacău. Frumusețea ei a atras atenția unor clanuri mafiote și teama de a cădea pradă lor a făcut-o să apeleze la ajutorul unei persoane cu autoritate în protejarea tinerelor aflate în situații dificile.

Monica are Soarele în zodia Capricornului, fiind caracterizată de dârzenie, perseverență și o mare capacitate de a îndura situații dificile. Este o persoană introvertită, închisă în sine, rezervată; dedicată în întregime scopurilor sale de autorealizare, în primul rând profesională și materială. Structural, este rece și conștientă, cu stări de retragere și concentrare, cu oarecare lipsă de emotivitate. Tot în Capricorn are și pe Mercur, care sugerează o minte rațională, un pic lentă, înclinată spre logică, izolare; analiză. Având Venus în Vărsător, cu aspecte pozitive pentru ea, comunicarea verbală și stimularea intelectuală sunt absolut necesare pentru dezvoltartea unei relații apropiate sau a unei prietenii profunde. Îi place să flirteze cu o mulțime de persoane, dar pentru o relație îndelungată în sfera romantică e nevoie să fie și prietenă cu acea persoană. Ori între ea și Irinel există o bună compatibilitate intelectuală, deoarece Mercur se află, la amândoi, în semne de Pământ(la ea în Capricorn, la el în Taur). La capitolul personalitate, lucrurile nu stau așa: superficialitatea și volubilitatea geamănului Irinel vine adesea în contradicție cu pragmatismul și autocontrolul zodiei Capricorn a Monicăi.
Elementele cele mai dificile din astrograma Monicăi Gabor-Columbeanu sunt Marte și Lilith, care se referă la sexualitate și au și o puternică încărcătură karmică. Marte este în Scorpion, în ultimul grad(karmic) și arată o mare energie sexuală, egoism, orgoliu. Se poate să fi devenit conștientă de erotism și sexualitate destul de devreme, dar să fi încercat să-și reprime instinctele și emoțiile cele mai intime pentru a se proteja. Ea se găsește însă adesea implicată în relații cu bărbați puternici, cu o sexualitate intensă și chiar vicioasă. Dacă adaug și faptul că Marte este conjunct cu steaua fixă Bungula, care semnifică pasiuni puternice, cruzime și chiar violență, putem explica și mai bine asocierile ei cu bărbați care dau dovadă de aceste trăsături. Un alt element este Lilith care reprezintă, pentru o femeie, sexualitatea(mai ales, cea perversă), instinctele, puterea de emancipare feminină, obsesiile, dorințele sexuale morbide sau perversiunile(dacă este malefică). Lilith se află în pasionalul semn al Leului și cu multe aspecte negative către Junona(căsătoria), Venus(iubirea, plăcerea), Soare(tată și soț) și Marte(bărbați, în general). Semnificațiile acestor aspecte sunt revelatoare: probleme cu bărbații, ură și/sau dispreț față de aceștia; o atitudine de femeie superioară, detașată, cu sentimente reci; refuz inconștient de a iubi sau de a se bucura de iubire în mod deschis, fără teamă; blocaj afectiv, sentimental și sexual; adulter, separare sau divorț.


Analiza compatibilității dintre Monica și Irinel arată aspecte puternice care i-a apropiat, dar și câteva care au „săpat” la temelia relației lor. În primul rând există un aspect favorabil între Venus a ei în Vărsător cu Jupiter al lui în Balanță. Monica vede, pentru mult timp, trăsăturile plăcute ale lui Irinel și acesta din urmă face toate eforturile pentru a-i aduce plăcere și mulțumire, căci Jupiter este asociat cu generozitatea. Este un aspect bun și pentru evoluția în societate, iar persoana Jupiter(Irinel) este dispus să aducă optimism și să ierte dacă persoana Venus(Monica) îi arată afecțiune. Jupiter poate fi „tatăl cel bun” sau „moș Crăciun” și e posibil ca Monica să fi găsit aceste trăsături pozitive în soțul ei. Dar „prea mult bine poate fi adesea dușmanul binelui” și persoana Jupiter(Irinel) se poate să fi avut tendința de a exagera în încercarea lui de a o mulțumi pe Monica(ceea ce credem noi că are nevoie partenerul nostru poate fi diferit de ceea ce dorește sau are nevoie) și să fi încercat să trăiască viața Monicăi, să-i „fure” destinul într-un fel. La nivel mental, Monica are Soarele și Mercur în Capricorn și cu aspecte bune cu Mercur în Taur al lui Irinel. Aceste aspecte generează înțelegere în plan mental; arată colaborare între ei, interese comune. Irinel poate să fi stimulat personalitatea Monicăi, să o fi ajutat-o să-și corecteze anumite defecte sau asă-și dezvolte anumite calități prin modul în care a comunicat cu ea.

Există un interaspect karmic pozitiv în compatibilitatea lor, care este dat de conjuncția dintre Nodul Nord(sensul vieții) al Monicăi și Martele lui Irinel. Acest aspect aduce mult dinamism într-o relație. Persoana Marte(Irinel) joacă rolul de „motor” și de lider; ambiția și energia lui au fost folosite pentru a aduce o îmbunătățire, o creștere a situației partenerei sale, ajutând-o să-și exploateze niște talente. Un alt aspect karmic, care accentuează și mai mult ideea că legătura lor a fost predestinată, este conjuncția Venus(Monica) cu Chiron(Irinel). Conjuncțiile între Chiron al unei persoane și o planetă personală a alteia conduc către o atracție spirituală profundă și vindecătoare pentru persoana cu planeta personală. Monica a fost ajutată de Irinel să se vindece de răni și suferințe provocate de relații anterioare. Astfel de conexiuni profunde care implică pe Chiron(„marele vindecător”) apar foarte devreme în viața afectivă sau foarte târziu și, în cazul cuplului lor, sunt corecte ambele variante: Monica a avut șansa ca foarte de tânără să se poată vindeca de niște răni sufletești, dar și neșansa să capete asemenea răni mult prea devreme, ea fiind mai bătrână din punct de vedere afectiv decât vârsta fizică pe care o are. Irinel, ca o încununare a vieții lui afective de până acum, a putut să-și pună energia, vitalitatea, sexualitatea în evoluția Monicăi(conexiunea Marte el-Nodul Nord ea) și să o „vindece” afectiv(conjuncția Chiron el-Venus ea) pe ea, o fată care nu mai fusese iubită până atunci(dorită DA, dar NU iubită).

Pe de altă parte, tot o legătură karmică foarte puternică poate fi cea care îi poate despărți și anume aspectul de careu între Martele ei în ultimul grad al Scorpionului și Pluton al lui în ultimul grad al pasionalului și egocentricului Leu. În general, aspectele care privesc planeta Pluton aduc patimă, transformări profunde, durere, uneltiri, mai mult decât altă combinație de planete. Energia lui Pluton este una subversivă și poate aduce regenerare sau distrugere totală sau...și una și alta. Uneori, revelația, înțelegerea sensului relației apare mai târziu, când transformarea deja s-a produs și e nevoie ca persoana cu planeta personală(Monica) să încerce ceva nou, să meargă mai departe. Se poate întâmpla ca acest moment să apară în pragul ruperii relației sau imediat după. Sexul este intens și pasionat și de multe ori dur, iar persoana Pluton(Irinel) tinde să aibă un avantaj sau un avans asupra persoanei Marte(Monica). Dacă Irinel a folosit sexul ca pe un instrument de exercitarea a puterii sale(ori tocmai despre asta „vorbește” Pluton în ultimul grad al zodiei Leului), relația a avut de suferit cu siguranță și se poate transforma într-una de tip iubire-ură, sau chiar de tip ură-ură în timp, iar timpul acesta pare să fi sosit.

Analizând și interpretând foarte multe compatibilități între cupluri, am înțeles că o compatibilitate nu este ceva fix, stabilit pentru toată viața, ci este ceva care se schimbă permanent, pe măsură ce partenerii se schimbă și ei. Sunt relații care deși au pornit foarte bine, având la bază multe afinități, devin greu de suportat pentru una sau chiar pentru amândouă persoanele implicate. În ceea ce-i privește pe Monica și Irinel, poate că odată legătura lor de căsătorie desfăcută, acea compatibilitate mentală care există și va exista între ei, va putea să-și facă efectul și mintea lor eliberată de patimă și resentimente să le ofere suficientă înțelepciune pentru a menține o relație decentă și calmă spre binele copilului lor.


                                   AstroVesta®                                                                                          29.03.2011

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T