Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2023
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Ascendent in Capricorn

Horoscop
Capricornul este intotdeauna obiectiv si apare ca o persoana agera in afaceri. Acesta este de o seriozitate de neconfundat, chiar si atunci cand glumeste. Defapt, multi comici au ascendentul in capricorn. Totul sta in faptul ca nu rade inainte de a spune poanta.

Cei cu ascendentul in Capricorn inspira competenta. Pur si simplu le iese prin piele. Au o imagine de oameni lucizi. Hainele pe care le poarta si comportamentul lor ii preocupa foarte mult. Vor sa para oameni de succes si in general reusesc! Dar succesul, desi poate asa pare, nu-l obtin usor. Asa vor ei sa para prin rabdare, munca multa si autosugestie. Nu prea se dau in spectacol si aerul lor linistit de succes este rezultatul unui efort constient.

Acestia au fost copii considerati responsabilli, celor care le-a placut sa aiba grija singuri de ei. Adopta un puternic simt al traditiei, familiei si al responsabilitatii la o varsta foarte frageda. Ceeea ce nu vad ceilalti este faptul ca sub exteriorul cool se da o lupta interioara: deseori se intreaba " Oare fac destul?", "Merit toate astea?", "Cum as putea sa fac lucrurile mai bune?". Se tem foarte mult pentru viitor.

Mai mult sau mai putin, cei nascuti cu ascendentul in Capricorn au o poveste de succes. Copilaria lor poate sa fi fost dificila, dar incet si cu siguranta au reusit sa-si intoarca destinul in favoarea lor.

Celebritati: George Burns, Alan Alda.


Nu stii ce ascendent ai? Click aici sa iti calculezi ascendentul.
 

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T