Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac Chinezesc - Mistret

Caracteristici generale
Corect, hotarat si loial, copilul mistret este demn de increderea dvs. Elev bun si muncitor, el va lucra din greu si nu se va plange niciodata in fata greutatililor. Este bine sa ii acordati tot sprijinul atunci cand are nevoie si veti vedea cum isi reface puterile, depaseste esecul si o ia de la inceput cu forte noi. Bun organizator, va planifica foarte bine activitatile, dar de cele mai multe ori pe ale altora, pentru ca el in general, nu suporta constrangerile. Si pentru ca uneori are tendinta spre inactivitate este bine ca in educatia sa sa se puna mare accent pentru respectul pentru munca.

Desi pare putin cam necioplit, adultul mistret reprezinta tipul cavalerului cinstit, hotarat si curajos. Generos si foarte binevoitor isi va imparti banii cu dvs., daca este nevoie, dar si pretentiile sant pe masura. Sa nu va mire cand se va autoservi din tot ce aveti, pentru ca, din moment ce va ajutat inseamna ca putin din ce aveti este si al lui. Cu calmul lui prverbial,va va tolera multe prostii si pentru ca ii displac certurile va ceda intotdeauna si nu se va razbuna niciodata. Nici macar nu va va spune ca nu aveti drepate. De fapt se si spune ca datorita naivitatii sale este iubit dar si o victima sigura a excrocilor. Gresit spus, pentru ca este mai destept decat credeti si stie sa-si apere interesele.

Norocul lui ca “are noroc cu carul” in tot ce intreprinde si daca are el atunci au si cei din jurul lui.

Dar in zilele lui negre,mistretul poate fi si dezordonat,grosolan si ingamfat [pai nu el scormoneste pamantul?] Pentru linistea lui este bine sa nu se implice in probleme de justitie pentru a nu fi tarat prin toate noroaiele. Iubeste din toata inima si este un romantic. Nu isi va ascunde sentimentele si va trai toate placerile vietii fara restrictii. Uneori ii poate lipsi tactul si rafinamentul.
Femeia mistret este ori de o curatenie exemplara, ori o dezordonata [depinde pe care dintre ele a-ti cunoscut-o].

Gazda perfecta si buna gospodina isi iubeste din toata inima sotul si copii, care reprezinta mandria si viata ei. Le face toate capriciile si ii sprijina chiar mai mult decat este nevoie. Este bine sa nu ii lasati bani oe mana, pentru ca asa cum ii primeste asa ii si imprastie.In anturajul ei si in familie este o atmosfera de multumire si o intelegere deplina.


Mistretul de Metal 1911-1971
Deschis si increzator, Mistretul de Metal da 110% in orice fac. Se arunca in relatii complet. Sunt incapatanati si harnici la locul de munca, sinceri si grijuli in relatii, demni de incredere cu oricine se intalneste, mai putin daca ii dai motive sa nu fie asa. Acorda mai mult credit decat ar merita celorlalti dar daca-l provoci vei avea o problema greu de rezolvat.

Mistretul de Apa 1923-1983
Mistretul de Apa se lasa dus de val si de obicei are incredere in oameni inainte sa-i cunoasca prea bine. Asta ii poate aduce probleme. Sunt usor influentabili, dar si foarte insistenti atunci cand vor sa obtina ceva. Iubesc petrecerile si situatiile sociale si ii ajuta pe ceilalti cu placere.

Mistretul de Lemn 1935-1995

Mistretii de Lemn sunt persoane incapatanate, cu inima mare, care nu accepta un refuz din partea unui prieten care are nevoie de el. Sunt practici, cu picioarele pe pamant, cautand mereu un alt proiect in care sa se implice. Le place sa lucreze in echipa si se descurca foarte bine.

Mistretul de Foc 1947-2007
Activ, extrovertit, Mistretul de Foc inspira o viata noua in tot ceea ce fac. Sunt plini de viata, motivati, pe care nu-i poti indeparta de atingerea scopului pe care si l-au propus. Sunt pasionali cu cei pe care-i iubesc, in munca si in obiectivele propuse. Sunt indrazneti, vivace, nu le este frica sa riste, in ciuda consecintelor. Sunt buni conducatori pentru ca muncesc din greu si sunt atat de spirituali. Dar sa nu mergi niciodata pe doua fronturi cu un Mistret de Foc. Au abilitatea de a deveni putin agresivi atunci cand lucrurile nu ies cu au planuit.

Mistertul de Pamant 1959-2019
Relaxat si demn de incredere, sunt cei mai fericiti acasa, in sanul familiei. Sunt organizati si pragmatici, pregatind o strategie pentru fiecare proiect in care se implica. Sunt eficienti la locul de munca.Vrei concediu? Click aici!

 

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Citeste si alte informatii despre Mistret si despre tine

 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T