Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac European - Balanta

Caracteristici generale

Perioada: 22 septembrie - 22 octombrie

Piatra pretioasa:
Zi norocoasa: vineri.
Numere norocoase: 6 si 9.
Culoare: albastru pastel.
Metal: cuprul.
Locuri prielnice: cele legate de activitati sociale.
Verb reprezentativ: „a echilibra"; „a oscila".
Aspectul fizic: statura medie sau inalta, corp bine alcatuit, figura rotunda, par fin, brun, adesea negru; ochi negri foarte vioi; extremitatea posterioara foarte rotunjita (aspect evident indeosebi la femeile acestui semn).


Zone erogene: indeosebi fesele; spatele.

Balanta simbolizeaza masura, armonia si instabilitatea, echilibrul, justetea. Nativul este gentil, amabil, sociabil si are un talent innascut in a modera unele situatii conflictuale. Nu suporta tonurile ridicate, certurile, tot ce implica tensiune psihica si va cauta intotdeauna sa aplaneze cu tact astfel de imprejurari discordante cu temperamentul sau. Cel nascut in aceasta perioada este rabdarea intruchipata si, daca lucrurile nu merg asa cum si le doreste, stie sa astepte pana cand toate ii vor fi favorabile. Deviza sa este „timpul rezolva orice problema" si de aceea aluneca adesea peste cele neplacute, amanandu-le rezolvarea pentru mai tarziu, ori chiar pentru ultimul moment - in caz ca acestea nu au evoluat spre mai bine. Este un altruist si se poate conta pe ajutorul sau, caci el il acorda ca pe ceva natural, firesc, dublat fiind si de o mare generozitate. Adesea isi ajuta financiar parintii, fara a se astepta la aprecieri laudative din partea acestora, ci intr-un mod discret si eficient. Aceasta este si motivul pentru care, atunci cand din diferite motive n-o mai pote face, este calificat adesea ca zgarcit si egoist.

Balanta este simpatica, atractiva si interesanta. Reprezentele acestei zodii sunt in general cele mai frumoase doamne posibile iar barbatii cei mai interesanti din toata zodia. In general, au un dezvoltat simt al echilibrului si posed un caracter care ii face arbitrii propriului destin. Aceasta capacitate de orientare ofera un punct de plecare foarte bun in viata, insa continuarea drumului in viata depinde foarte mult de mintea si mentalitatea care stau in spatele personalitatii sale. Instinctul lor ii face sa fie gentili, intelegatori, generosi. Detesta meschinaria si injustetea, insa sunt momente in viata lor cand trebuie sa sa-si faca autocritica si sa vada daca nu au fost chiar ei incorecti cu altii. Trebuie sa fie atenti la doua aspecte: sa nu actioneze ghidati doar de sentimente si prejudecati personale, si sa evite sa traga concluzii pripite care mai traziu ii vor duce in situatii neplacute.

Iubeste confortul si are multiple inclinatii artistice, in orice mediu social si funcpe s-ar afla preferand intotdeauna sa-si decoreze locuinta si sa se inconjoare cu obiecte frumoase sau ii place ca si ambianta in care traieste sa poarte amprenta echilibrului si a armoniei ce-l caracterizeaza. Tot ce aduce a extremism, violenta, nedreptate si intoleranta il irita si-l determina sa ia masuri peniru a calma spiritele. Sensibil si romantic, are nevoie de afectiune si de admiratie. Este usor de flatat, caci doreste foarte mult sa fie apreciat si aprobat si nu respinge niciodata laudele, nici chiar pe cele exagerate. In laturile lor negative, mai mult sau mai putin evidente, nativii din cumpana pot fi egoisti, ingamfati, laudarosi, incapatanati, impulsivi, nestapaniti, lenesi, vanitosi, pasionali, subiectivi, nepractici si/sau prea inclinati spre senzualitate pentru semnul lor. Ei mai pot fi de asemenea foarte ezitanti si superficiali in aprecieri si in comportament.

Foarte usor adaptabili, sociabili, le place sa straluceasca in anturatele lor si adeseori pot deveni scanteietori in observatii si remarci (de exemplu, un scriitor celebru al zodiei, Oscar Wilde, care obisnuia sa spuna: „Mi-am pus geniul in viata si doar talentul in opera".) Nu agreaza muncile brute si in general, cele care nu-i solicita cat de cat spiritual sau artistic.

Inteligenti, eleganti, gratiosi, onesti, trasaturi care-i caracterizeaza intr-o mai mare masura decat toate celelalte este faptul de a fi deschisi fata de toata lumea, arta disimularii fiindu-le complet necunoscut. Adeseori au o expresie de candoare si de blandete care ii marcheaza in ochii celorlalti pentru tot restul vietii. Sunt calimi, discreti si nu se impaca cu nici un fel de extravaganta. Se poate spune, fara teama de a gresi prea mult, ca puteru ca lor cotidiana si de regenerare pentru perioade mai lungi de limp sta in somn si de aceea ei ii vor acorda o mare importanta, mai mare adeseori decat mancarii, bauturii, distractiei ori dragostei.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T