Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac European - Fecioara

Caracteristici generale

Perioada: 23 august - 21 septembrie

Semn de pamant, mutabil (transformare), feminin (introvertit), dominat de planeta Mercur (nocturn).
Piatra pregioasa: sardonixul.
Zi norocoasa: miercuri.
Numere norocoase: 4 si 8.
Culori: gri.
Metal: mercurul.
Locuri prielnice: orasele mici.
Verb reprezentativ: „a analiza".
Aspectul fizic: statura in general mica, adesea subtire, fata rotunda, ten usor inchis, par negru, ochi negri sau de nuante apropiate.

Zona erogena: abdomenul.

Este o zodie calma, optimista, de incredere, inclinata spre meditatie si reverie, studiosi si iubesc la nebunie lectura. Sunt buni diplomati, curtenitori, cu un aspect elegant. La prima vedere pot parea reci si distanti, dar daca li se da sansa se vor dovedi niste persoane foarte fidele care te vor ajuta oricand la greu. Pentru a se simti bine au nevoie permanenta de admiratia si respectul celor din jur. Sunt intelegatori si amabili, fiind foarte generosi. Au un spirit de observatie foarte acut ceea ce ii face sa fie extrem de critici cu cei din jur si cu ei insisi. Nativii in acest semn sunt onesti, sinceri, fideli, placandu-le sa ii ajute pe cei din jur.

Fecioara este o fire deosebit de analitica ce trece prin raze X toate posibilele solutii ale unei probleme si care se opreste de regula la cele mai practice si mai realiste. Cand sunt nevoiti sa ia o decizie trebuie sa se gandeasca mult inainte sa actioneze pentru ca de multe ori se lasa influentati de prejudecati personale. Fecioara gandeste in doua moduri diferite. Gandirea sa este clara, precisa, rece si nu se simte bine atunci cand in imprejurari mai speciale isi pierde uneori aceste atribute. Totul la ea este prevazut dinainte, dupa ce in prealabil a fost sortat, clasat, aranjat la locul si in contextul lui; ceea ce este spontan, imprevizibil si neasteptat o sperie si o dezechilibreaza. Ii plac regulile clare si exacte si nu prea debordeaza de fantezie, caci asa ceva e de natura sa-i strice ordinea deja stabilita. Nu agreeaza de asemenea nici incertitudinea ori extravaganta si in general tot ceea ce iese din tiparele consacrate. Daca vreti sa fiti sigur ca va intelegeti cu ea, luati un creion si o coala de hartie si faceti-i o schema clara a lucrului asupra caruia are nelamuriri. Se va lumina numaidecat si va va explica atat de bine ceea ce ati vrut sa spuneti incat nu veti mai sti pana la urma a cui idee a fost. Cateodata este influentata de logica obiectiva care este impersonala si in urma careia ia decizii corecte; alteori de catre logica subiectiva care conduce la intoleranta, egoism si prejudecati. Intuitia extrem de dezvoltata ii ajuta sa inteleaga foarte bine natura umana reusind sa vada adevarul atunci cand se incearca sa i se ascunda.

Nativul este un tip calculat, chibzuit si care ajunge sa aiba succes in viata doar prin forte proprii. Isi controleaza foarte bine emotiile si nu actioneaza decat extrem de rar din impuls, toate activitatile sale fiind prelucrate prin excelentul filtru al stapanirii de sine.

Fecioara are un simt innascut pentru tot ceea ce inseamna realism pragmatic (afaceri sigure, munci de analiza si de organizare etc.) si pentru lucrurile ce tin de mecanica, de tehnica in general. Este foarte meticuloasa si va fi in stare sa va priveasca motorul masinii ore intregi, urmarind fiecare circuit si fiecare piesa, dar in final puteti fi multumit de rezultat, care in mod sigur se bazeaza pe o munca temeinica.

Nativul acestui semn are un caracter profund moral, e onest si poate uneori impune celorlalti prin tinuta sa, ori ii poate directiona, bland sau sever, catre respectarea acelorasi principii si norme de conduita pe care le urmeaza si el. Este foarte curat, atat in ceea ce priveste propria-i persoana, cat si in privinta casei si a lucrurilor ce-i apartin. Poate deveni un maniac in a-si sterge de cateva ori pe zi masina ori mobila. Omul care toata ziua si-a spalat autoturismul si care acum ii verifica pentru a mia oara anvelopele, motorul si franele are mari sanse de a fi o Fecioara.

Exista o puritate si o franchete in atitudinea lui ce impresioneaza, daca nu la prima vedere (caci e de multe ori retras), in mod sigur atunci cand atungeti sa-l cunoasteti mai bine. Sunt insa, ca in orice zodie, si tipuri negative care se caracterizeaza prin: meschinarie, zgarcenie, egoism, curiozitate excesiva, raceala sufleteasca, slugarnicie, minciuna si adeseori lene (desi in general fecioara e o fire muncitoare).

Nu este un tip care sa isi ia riscuri si isi cunoaste, in mod corect (sau poate exagerat de defetist) limitele, granitele ce crede ca le corespund tuturor celorlalti si de aceea se astepata de la ei sa actioneze in consecinta. In caz contrar ii va privi ori cu indignare naiva, ori dimpotriva, ca la niste magicieni ale caror fapte nu au explicate logica. Este cu toate acestea inteligent, dar si foarte incapatanat si puritan.

Una dintre trasaturile sale cele mai pregnante este spiritul critic pe care-l aplica cu consecventa asupra activitatilor sale si a persoanelor cunoscute. Este un perfectionist, niciodata multumit de sine sau de ceilalti si care poate deveni adeseori nesuferit si insuportabil prin limba sa prea ascutita si barfitoare. Nu prea-l auzi des sa laude pe cineva si nici nu-si arata in general afectiunea fata de persoanele la care tine - decat in mica masura. E plin de tact, calm in aparenta, retras si stie sa joace teatru, atunci cand anumite situatii i-o cer.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T