Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Ce raspunsuri exista in cartile de tarot si ce trebuie sa eviti in legatura cu aceasta activitate

Autor: Zodii.ro I 17 Septembrie 2010 I 6057 vizualizari


Multi dintre cei care merg sa li se citeasca in cartile de tarot se intreaba daca este bine sa faca asa ceva. O parte dintre cei care practica aceasta activitate si interpreteaza semnificatiile cartilor pentru cei care cer sa afle viitorul din carti spun ca a citi in carti nu este rau: important este cum folosesti cartile, nu ca le folosesti.

Pentru cititorii in carti este important sa fie eleganti si delicati in interpretarile pe care le dau si sa se fereasca de aparentele interpretari care vor parea definitive. De exemplu, in cazul relatiilor care par sa se destrame, ar fi indicat ca raspunsul oferit sa fie mai degraba ca relatia se deterioreaza decat ca “sigur se va destrama”. Aceste raspunsuri sunt de preferat pentru ca in mod inconstient persoana care le primeste le va purta in subconstient si va actiona in viitor si in functie de ele.

De unde si cum vin raspunsurile din cartile de tarot


Informatiile date de cartile de taror vin incifrate sub forma de combinatii de carti si simbolistici, cei care le citesc trebuind sa stie bine ce inseamna fiecare carte si fiecare culoare, precum si ce inseamna combinatiile dintre ele.

Cartile sunt impartite in doua parti, de importanta diferita si se numesc arcane. Exista 22 de Arcane Majore, cele care au legatura cu partea de suflet si legatura cu Divinitatea si 56 de Arcane Minore, care sunt legate de aspectele din planul fizic al omului.


O singura carte poate avea cateva zeci sau chiar sute de intelesuri, insa interpretarea va trebui data in functie de combinatiile de carti si energii de moment. Ea va trebui legata si de chestiuni din trecutul persoanei respective si de felul sau de a fi, evitandu-se oferirea unei interpretari care sa sune a sentinta.

Ce trebuie sa eviti in legatura cu tarotul?


Evita sa mergi la citit in carti de tarot la persoane apropiate si nu lasa sa se faca astfel de citiri in zone in care dormi sau servesti masa. In cazul in care vrei sa ti se citeasca mergi la tarolog acasa sau la cabinet si nu folosi locurile tale intime.

Nu incerca citirile in perioade in care nu esti intr-o stare fizica si psihica buna – acest sfat este adresat si persoanelor care citesc in cartile de tarot.

In cazul in care dupa o citire nu te-ai simtit bine, ar fi indicat sa nu mai incerci si o a doua oara. In plus, nu folosi cartile de tarot pentru a lua decizii de fiecare zi, ci mai degraba consulta-le atunci cand ai de luat hotarari importante, pentru o perioada de timp mai lunga.

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T