Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac European - Balanta

Compatibilitati

Compatibilitatile dintre diferite semne ale zodiacului european sunt extrem de importante din cel putin doua perspective. In principal, atunci cand nu exista compatibilitate intre doua semne zodiacale, spunem ca acei doi oameni opereaza in doua registre emotionale complet diferite. Unele semne sunt emotionale si isi definesc astfel viata din perspectiva emotionala, in timp ce altele nu sunt foarte confortabile atunci cand trebuie sa isi inteleaga si sa isi exprime emotiile. Cu toate acestea, a fi compatibil sau incompatibil cu cineva nu este intotdeauna echivalent cu a desena viata in alb si negru. Cu semnele compatibile, va trebui sa depui mai putin efort sa te intelegi, in timp ce cu semnele cu care esti teoretic incompatibil, intelegerea poate sa vina dupa un efort mai mare. Toate lucrurile sunt posibile, nu-i asa?
 
Balanta
Berbec
 
Combinatie perfecta, desi in paradisul dumneavoastra se pot ivi uneori motive de cearta si de lacrimi. Cele doua semne se completeaza foarte bine, primul fiind pasional si rational in acelasi timp, diplomat, celalalt mandru si impulsiv.
Balanta
Taur
 
Sunt sanse de a ramane impreuna, daca taurul nu devine prea posesiv, iar balanta prea superficiala. Au in comun gustul pentru frumos, eleganta si confort.
Balanta
Gemeni
 
Exista toate premisele unei intelegeri ideale, ambele semne de aer fiind spirituale, comunicative si sociabile. Nu se vor plictisi niciodata impreuna si se vor intelege chiar si in momentele lor de frivolitate.
Balanta
Rac
 
Racul este prea posesiv pentru balanta, care urmareste multe alte interese in afara celor sentimental-casnice. Desi au unele aspiratii comune, ca de pilda un camin bine dotat, sau un dezvoltat simt practic, nu se inteleg bine si e preferabil sa nu insiste intr-o relatie deja compromisa.
Balanta
Leu
 
Daca balanta va fi mai fidela si ii va acorda din cand in cand centrul scenei mandrului leu, casnicia lor are sanse sa dea roade suta la suta. Reciprocitatea e mare si toate vor aparea in roz.
Balanta
Fecioara
 
Cu timpul insa fecioara devine prea cenusie pentru balanta, care nu va putea suporta hipercriticismul acesteia, spiritul ei de economie si gustul pentru precizie. Balanta ramane pentru fecioara mult prea roz tot timpul, ceea ce-i apare ca un semn sigur de neseriozitate.
Balanta
Balanta
 
Se inteleg foarte bine, caci se aseamana mult, atat in calitati, cat si in defecte. Au aceleasi activitati si urmaresc acelasi gen de scopuri. Pot aparea uneori mici defectiuni, remediabile insa si in final, fara prea mare importanta. Casatoria poate fi stralucita.
Balanta
Scorpion
 
Aceasta relatie poate merge bine sau deloc. In mod cert exista o atractie sexuala, dar de aici mai departe incep problemele, in caz ca totusi exista. Balanta e intrigata de misteriosul si pasionalul scorpion, precum si flatata de felul inflacarat al acestuia de a-si exprima sentimentele. Acesta este atras de feminitatea si de gandirea ei clara si logica. Balanta trebuie sa crute mandria scorpionului si sa se impace cu felul sau posesiv de a fi.
Balanta
Sagetator
 
Daca ultimul isi da deplinul asentiment pentru o legatura trainica, atunci nu aveti motive serioase de a va plange. Va plac amandurora societatea, calatoriile, lucrurile frumoase si daca reusiti sa va atenuati tendintele spre infidelitate va fi cu atat mai bine.
Balanta
Capricorn
 
Va puteti admira, dar o apropiere este dificila din cauza conceptilor generale foarte diferite despre lume si viata. Va puteti vedea reciproc prea sociabila, superficiala si mobila - pe de o parte, respectiv prea retras, pragmatic, incrancenat si loial pe de alta parte. O relatie are sanse indoielnice de izbanda. Mai bine nu.
Balanta
Varsator
 
Aceste doua semne de aer se inteleg excelent. Ambele doresc libertate, iubesc lucrurile frumoase si au la fel de multi prieteni. Balanta e fascinata de ingeniosul varsator. Raporturile spirituale foarte bune se adancesc cu timpul in sentimente trainice si profunde.
Balanta
Pesti
 
Exista o atractie initiala ce se stinge incet, in timp. Pestii sunt prea deprimati si prea deprimanti pentru balanta si aceasta nu va suporta intotdeauna sa-si terfleasca obligatiile.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T