Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac European - Capricorn

Compatibilitati

Compatibilitatile dintre diferite semne ale zodiacului european sunt extrem de importante din cel putin doua perspective. In principal, atunci cand nu exista compatibilitate intre doua semne zodiacale, spunem ca acei doi oameni opereaza in doua registre emotionale complet diferite. Unele semne sunt emotionale si isi definesc astfel viata din perspectiva emotionala, in timp ce altele nu sunt foarte confortabile atunci cand trebuie sa isi inteleaga si sa isi exprime emotiile. Cu toate acestea, a fi compatibil sau incompatibil cu cineva nu este intotdeauna echivalent cu a desena viata in alb si negru. Cu semnele compatibile, va trebui sa depui mai putin efort sa te intelegi, in timp ce cu semnele cu care esti teoretic incompatibil, intelegerea poate sa vina dupa un efort mai mare. Toate lucrurile sunt posibile, nu-i asa?
 
Capricorn
Berbec
 
Se pot intelege pe plan profesional si erotic, nu insa si in cel sentimental. Primul e prea lent, meticulos si calculat pentru impulsivul si agresivul Berbec. Diferentele dintre ei sunt ireconciliabile.
Capricorn
Taur
 
Au sanse mari pentru o unire profunda, caci ambii sunt muncitori si metodici. Legatura cu taurul poate aduce multe impliniri de ordin profesional, sentimental si erotic in viata capricornului.
Capricorn
Gemeni
 
Categoric nu. Instabilitatea, superficialitatea si „zburdalnicia" spirituala a gemenilor pot contraria capricornul intr-o asemenea masura incat sa si uite sa se mai mire. Deosebirile dintre ei sunt fundamentale, amandoi parand a veni de pe planete diferite.
Capricorn
Rac
 
Legatura lor se infiripa uneori mai greu, dar evolueaza din ce in ce mai bine pe zi ce trece. Felul cald si intelegator de a fi in familie al racului va indulci firea aspra si incrancenata a capricornului. Amandoi stiu sa munceasca si o fac cu convingere, pentru idealurile comune.
Capricorn
Leu
 
In general nu este o combinatie buna. Leul e apasat de firea sobra a capricornului, de felul retras de a fi al acestuia, care nu se incadreaza de loc cu dorinta sa de a straluci si de a fi admirat. Ambii doresc sa preia conducerea, fiecare in stilul sau. E nevoie de foarte mult tact pentru a obtine o legatura durabila, ceea ce nici unul dintre ei nu prea are.
Capricorn
Fecioara
 
Se completeaza fericit unul pe altul, primul avand simtul exactitatii, cel de-al doilea fiind mereu un perfectionist. E recomandabil sa se casatoreasca, caci totul merge bine intre ei, iar fecioara inspira o mare incredere si ii inzeceste puterile capricornului prin spiritul ei riguros. La randul ei, se va simti protejata de grijile importante ale existentei.
Capricorn
Balanta
 
Putin probabil sa reziste impreuna. Exista o atractie initiala, dar balanta se plictiseste repede cu rigidul Capricorn si incepe sa se intrebe unde sunt cochetariile ei, iesirile sclipitoare in societate si luxul de care se inconjoara. Sau viceversa.
Capricorn
Scorpion
 
Capricorn
Sagetator
 
E un joc de noroc cu putine sanse de reusita. Sagetatorul e prea extrovertit si optimist pentru taciturnul si pesimistul capricorn. Desi pretuiesc libertatea, au conceptii diferite asupra ei si se stanjenesc reciproc. Sagetatorul se poate arata mai maleabil la felul de a fi rigid al capricornului, intrebarea e insa daca (si cat) merita relatia a fi continuata.
Capricorn
Capricorn
 
E cea mai buna uniune pe care o pot face cei doi. Se inteleg de minune, chiar si in lipsurile pe care le au si comunicarca dintre ei e libera si spontana. Se aseamana foarte mult si isi vor contuga cu succes energiile afective si profesionale, ajungand in scurt timp la o legatura de invidiat.
Capricorn
Varsator
 
Nu se recomanda o apropiere prea mare intre aceste doua semne. Imprevizibil si ager, varsatorul il va deruta pe calculatul si greoiul capricom, care va fi vazut la randu-i ca fiind prea limitat in realismul sau.
Capricorn
Pesti
 
Totul merge bine intre ei, pestii admirand siguranta, simtul practic si stabilitatea capricornului. Acesta gaseste partenerul din pesti ca fiind potrivit stilului sau de viata si ii apreciaza sensibilitatea si prudenta.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T