Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac European - Gemeni

Compatibilitati

Compatibilitatile dintre diferite semne ale zodiacului european sunt extrem de importante din cel putin doua perspective. In principal, atunci cand nu exista compatibilitate intre doua semne zodiacale, spunem ca acei doi oameni opereaza in doua registre emotionale complet diferite. Unele semne sunt emotionale si isi definesc astfel viata din perspectiva emotionala, in timp ce altele nu sunt foarte confortabile atunci cand trebuie sa isi inteleaga si sa isi exprime emotiile. Cu toate acestea, a fi compatibil sau incompatibil cu cineva nu este intotdeauna echivalent cu a desena viata in alb si negru. Cu semnele compatibile, va trebui sa depui mai putin efort sa te intelegi, in timp ce cu semnele cu care esti teoretic incompatibil, intelegerea poate sa vina dupa un efort mai mare. Toate lucrurile sunt posibile, nu-i asa?
 
Gemeni
Berbec
 
In general, nu e o legatura recomandabila. Desi se pot apropia pe plan intelectual, fiind aici de acord in modul de abordare a problemelor, exista dificultati majore in relatia lor sentimentala si sexuala, nativul din gemeni fiind prea rece si rational pentru pasionatul berbec.
Gemeni
Taur
 
Gemenii sunt prea agitati si departati de familie pentru linistitii si casnicii tauri. Desi acestia din urma se pot lasa fascinati o vreme de vivacitatea primilor, au prea putine in comun - inclusiv in viata sexuala - pentru ca relatia sa reziste.
Gemeni
Gemeni
 
Faptul de a fi atat de asemanatori pe toate planurile constituie o sansa de a se intelege foarte bine, intuitiv aproape. Daca isi vor pastra calmul in anumite situatii mai critice, vor putea ajunge la o compatibilitate foarte buna.
Gemeni
Rac
 
Pe de o parte primul este prea imprastiat, neatasat caminului si rational, pe de alta parte racul este ordonat, foarte strans legat de casa, posesiv si foarte sensibil. In general, o astfel de legatura este supusa unor mari tensiuni provenite din diferentele flagrante de temperament.
Gemeni
Leu
 
Mare atractie initiala si intelegere buna in prima instanta, provenita din instinctul social foarte dezvoltat la amandoi. In intimitate insa vor apare mari probleme si primului i se va parea adesea ca leul e prea posesiv. Legatura nerecomandabila.
Gemeni
Fecioara
 
Prea multa rigoare are fecioara pentru nesistematicul nativ din gemeni! De asemenea, criticile interminabile ale primeia il vor exaspera la culme pe cel de al doilea si e putin probabil ca acesta va ramane mult timp sa le asculte.
Gemeni
Balanta
 
Relatie si casnicie ideale. Balanta va intelege foarte bine natura imprevizibila a gemenilor, viata sa  intelectuala si gustul iesirilor stralucitoare in societate. Au multe in comun - inclusiv conceptia despre viata sexuaia - iar diferentele dintrc ei nu vor face decat sa rupa monotonia traiului cotidian.
Gemeni
Scorpion
 
Nativul din gemeni se va simti atras de misterul ce inconjoara scorpionul, caci acesta ii va starni marea sa curiozitate. Cu toate acestea legatura nu va dura, deoarece primul este prea superficial si schimbator pentru profundul si posesivul scorpion.
Gemeni
Sagetator
 
Relatie care poate merge un timp, amandoi fiind dinamici si mari iubitori de libertate. In timp apar insa mari probleme sentimentale si cum nici unul nu tine prea mult la o relatie atunci cand aceasta nu merge, ruptura va apare ca o consecinta fireasca. Poate exista intelegere intre ei doar pe plan social si profesional.
Gemeni
Capricorn
 
Capricornul e mult prea echilibrat si stabil pentru aventurosul nativ din gemeni. Lucrurile care ii despart sunt intr-un numar covarsitor fata de cele care ii apropie; sunt, cu alte cuvinte, prea diferiti si nici o intelegere nu e posibila intre ei.
Gemeni
Varsator
 
Relatie si casnicie excelente. Varsatorul, imprevizibil, nelinistit, schimbator si plin de surprize va fi foarte pe gustul celuilalt. Neintelegerile ce pot surveni intre ei sunt nesemnificative.
Gemeni
Pesti
 
Intelegere doar de la distanta. In rest, nu este o relatie prea fericita, caci amandoi au nevoie sa depinde de cineva, sunt egocentrici si au cerinte temperamentale destul de diferite. Casnicia nu dureaza in general.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T