Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac European - Scorpion

Compatibilitati

Compatibilitatile dintre diferite semne ale zodiacului european sunt extrem de importante din cel putin doua perspective. In principal, atunci cand nu exista compatibilitate intre doua semne zodiacale, spunem ca acei doi oameni opereaza in doua registre emotionale complet diferite. Unele semne sunt emotionale si isi definesc astfel viata din perspectiva emotionala, in timp ce altele nu sunt foarte confortabile atunci cand trebuie sa isi inteleaga si sa isi exprime emotiile. Cu toate acestea, a fi compatibil sau incompatibil cu cineva nu este intotdeauna echivalent cu a desena viata in alb si negru. Cu semnele compatibile, va trebui sa depui mai putin efort sa te intelegi, in timp ce cu semnele cu care esti teoretic incompatibil, intelegerea poate sa vina dupa un efort mai mare. Toate lucrurile sunt posibile, nu-i asa?
 
Scorpion
Berbec
 
Se inteleg bine pe plan sexual si se admira reciproc, dar relatia lor nu merge mai departe. Ambii sunt supusi ai lui Marte si caminul lor va arata in general ca un camp de batalic. Exista si cazuri fericite, dar foarte rare.
Scorpion
Taur
 
O legatura cu mari sanse de reusita caci au conceptii asemanatoare in ceea ce priveste dragostea, casnicia si viata cotidiana. Exista o mare atractie fizica si idealuri comune. Trebuie avut grita la susceptibilitatea fiecaruia, altfel se poate ajunge regulat la stari conflictuale.
Scorpion
Gemeni
 
Ar putea merge, dar e improbabil (cel mai adesea) ca primul va suporta frivolitatea si nesinceritatea celui de-al doilca, iar acesta isi va limita drastic, de buna voie, actiunile care-i dau sentimentul libertatii, prea periclitat in fata firii pasionale, posesive si adesea geloase a scorpionului. Daca aceste dificultati vor fi totusi depasite, gemenii vor aprecia gustul pentru actiune si mister al scorpionului.
Scorpion
Rac
 
Combinatia dintre aceste doua semne de apa este ideala, ele intelegandu-se intuitiv, profund si avand in comun trasaturi precum: capacitatea de a se transforma printr-o mare dragoste, firea casnica, nevoia de siguranta afectiva si materiala s.a. Se pot completa excelent, iar legatura lor va deveni in timp indestructibila.
Scorpion
Leu
 
Exista putine cazuri in care aceasta legatura s-a dovedit a fi buna, caci, in general, cu toata stima reciproca, ei incearca sa-si impuna fiecare punctul de vedere in dauna celuilalt - indeosebi leul, care e mai extrovertit, scorpionul neputand tolera asa ceva. Leul nu va intelege dorinta de mister a celuilalt si nici subtilitatea sa. E nevoie de multa diplomatie din partea leului pentru ca relatia sa mearga satisfacator.
Scorpion
Fecioara
 
Amandoi fiind rigurosi si perfectionisti, se pot admira reciproc pentru aceste calitati, iar fecioara indeosebi pentru gandirea ingenioasa si inventiva a scorpionului. Este important ca aceasta sa aiba grija cum isi orienteaza tirul criticilor ei pentru a nu-l ofensa pe celalalt si sa aiba de asemenea suficienta Iargime de spirit pentru a-l intelege; scorpionul, la randul sau, sa nu socheze fecioara prin modul pasionat de exprimare a sentimentelor sale. Daca fecioara insa nu raspunde adecvat cerintelor erotice si afective ale acestuia e recomandabil sa se intrerupa relatia, caci s-ar ajunge inevitabil la mari frustrari si la acuzatii grave.
Scorpion
Balanta
 
Raporturi foarte bune, amandoi avand nevoie de afectiune si de tandrete, iar spiritul posesiv al scorpionului satisfacand in mod deosebit aspiratiile materilale ale balantei. Aceasta e atrasa de misterul primului si il atrage la randu-i prin farmecul sau incontesiabil.
Scorpion
Scorpion
 
Firile extremiste ale amandorura isi pun pecetea si asupra relatiei lor, ce poate fi ori exceptionala, ori exploziva. Sunt amandoi pasionali, gelosi si posesivi. Iubirea lor se va consuma la cea mai inalta temperatura. Daca vor ramane impreuna, in virtutea faptului ca-si intuiesc foarte bine dorintele si particularilatile unul celuilalt, intelegerea lor va deveni cu totul si cu totul deosebita, putand ajunge sa infaptuiasca adevarate minuni in aceasta formula de cuplu.
Scorpion
Sagetator
 
Scorpionul e prea sufocant prin simtul sau de proprietate pentru sagetatorul insetat de libertate, iar acesta e prea labil si adeseori prea sarcastic pentru a nu-l ofensa pe celalalt. Vor exista in permanent conflicte si unirea lor e total nerecomandabila.
Scorpion
Capricorn
 
Discrete, munca indarjita, loialitate, confort, seriozitate - iata ce-i apropie si-i sudeaza definitiv intr-un cuplu fericit. Felul de a fi oarecum taciturn al capricornului nu reprezinta o enigma pentru scorpion si primul va aprecia in mod deosebit acest lucru. Ambii au simt practic si isi pot face o viata minunata.
Scorpion
Varsator
 
Mare atractie fizica si admiratie reciproca, dar in viata cotidiana nu se vor intelege. Varsatorul va avea in permanenta impresia ca scorpionul vrea sa-i ingradeasca libertatea, iar acesta va fi encetat de imprevizibilitatea si tendintele centrifuge ale primului spre interese exterioare casei.
Scorpion
Pesti
 
Intre ci exista o dragoste la prima vedere care poate sau nu supravietui in timp. Desi pestele pare excentric, scorpionul il intelege foarte bine, iar acesta se simte protejat de forta si spiritul de lupta al primului. Sentimentele cam siropoase ale pestelui il pot irita insa la un moment dat pe scorpion, iar acesta il poate indeparta de el pe nativul din pesti prin dinamismul sau ce-l solicita in diverse activitati.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T