Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac European - Varsator

Compatibilitati

Compatibilitatile dintre diferite semne ale zodiacului european sunt extrem de importante din cel putin doua perspective. In principal, atunci cand nu exista compatibilitate intre doua semne zodiacale, spunem ca acei doi oameni opereaza in doua registre emotionale complet diferite. Unele semne sunt emotionale si isi definesc astfel viata din perspectiva emotionala, in timp ce altele nu sunt foarte confortabile atunci cand trebuie sa isi inteleaga si sa isi exprime emotiile. Cu toate acestea, a fi compatibil sau incompatibil cu cineva nu este intotdeauna echivalent cu a desena viata in alb si negru. Cu semnele compatibile, va trebui sa depui mai putin efort sa te intelegi, in timp ce cu semnele cu care esti teoretic incompatibil, intelegerea poate sa vina dupa un efort mai mare. Toate lucrurile sunt posibile, nu-i asa?
 
Varsator
Berbec
 
Se pot intelege bine amandoi, cu conditia ca berbecul puternic si impulsiv sa nu incalce in mod ilegal teritoriul varsatorului insetat de libertate. Relatia erotico-sexuala e foarte buna, amandoi avand in comun fantezia. Exista un anumit risc, varsatorul va fi mereu nelinistit de cate ceva, iar berbecul va fi instabil si agitat - si aici se vor ivi probleme care pot deveni grave.
Varsator
Taur
 
Temperamente total diferite. Primul e prea activ, imprevizibil si are prea multe ocupatii dincolo de perimetrul caminului pentru gustul taurului, care e mult mai legat de casa, mai stabil si mai lent. Taurul e prea senzual pentru varsator. Ultimul doreste in sot un prieten, taurul vede in acesta un partener de viata, de care sa fie strans legat.
Varsator
Gemeni
 
Partenerul din gemeni este foarte bun pentru varsator; amandoi sunt neposesivi si nesufocanti, nu acorda mare atentie sexualitatii. Gemenii agreeaza imprevizibilitatea celuilalt si ambilor le place mult schimbarea.
Varsator
Rac
 
Primul e prea sociabil pentru gustul racului, care e mai familist si mai rezervat. Varsatorul e deasemenea expansiv, ceea ce celui de-al doilea i se va parea a fi o risipire fara sens. Racul e foarte sensibil si acest lucru vine in conflict cu judecata rece a varsatorului. Casnicie - daca exista - cu mari probleme.
Varsator
Leu
 
Aceasta este o relatie destul de controversata pentru a fi certa, intr-un sens sau allul. Pe de o parte inprevizibilul varsator il va incanta pe leul doritor de surprize. Va exista de asemenea un respect reciproc pentru calitatile pe care le are fiecare. La un moment dat insa pot apare conflicte legate de dorinta de suprematie a leului si de cea de libertate a varsatorului.
Varsator
Fecioara
 
Fecioara e prea ordonata, precisa si sistematica pentru varsator. Exista totusi o sansa atunci cand provin din aceleasi medii culturale, profesionale sau de alta natura. Poate exista o atractie initiala, fara nici un continut sexual, cu timpul relatia devine ori foarte plicticoasa, ori foarte tensionata.
Varsator
Balanta
 
Relatie si casnicie ideale. Ambii iubesc societatea, luxul, arta, petrecerile mondene s.a. Mari complementaritati si o intelegere pe plan fizic perfecta. Uneori, insa, varsatorul simte nevoia de a fi singur, iar balanta trebuie sa inteleaga acest lucru.  Ambii sunt intelectuali si stralucitori in anturatele lor. Multe cupluri celebre in aceasta combinatie.
Varsator
Scorpion
 
Scorpionul e prea pasionat si prea posesiv pentru recele si rebelul varsator. Exista doar o atractie fizica, insa spiritual e cam greu sa se inteleaga; se pot obisnui in cele din urma unul cu celalalt. Casnicia are toate sansele de a fi conflictuala.
Varsator
Sagetator
 
Se inteleg perfect, fiecare intuind particularitatile celuilalt. Ambilor le place schimbarea, produsa in urma unei emotii sau a unei calatorii. Si pe plan fizic e o mare atractie intre ei. Vor avea o relatie lunga si fericita.
Varsator
Capricorn
 
Ultimul e prea lent, prea legat de camin, prea constant si prea rigid pentru imprevizibilul si prea putin casnicul varsator. Temperamente mult prea diferite. Nimic bun in aceasta relatie, pe nici un plan.
Varsator
Varsator
 
Relatie exceptionala, minunata. Se inteleg excelent si vor fi fericiti, traind intr-o armonie deplina unul cu altul. Totul e intre ei la superlativ.
Varsator
Pesti
 
Ambii au compasiune pentru ceilalti si un spirit umanitar, ceea ce poate fi o buna baza de plecare. Totusi, varsatorul il nelinisteste profund pe celalalt. Depinde de ei daca relatia va fi un esec sau un succes din ce in ce mai evident. N-ar strica sa consulte horoscopul si sa-si regleze rational lungimile de unda.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T