Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Determinarea momentelor favorabile

Autor: astromira.ro I 5 Mai 2008 I 6318 vizualizari


Determinarea momentelor favorabile:
Cand sa ma casatoresc?

O alta utilizare practica in astrologie este si determinarea momentelor favorabile astrologice. Astfel sunt alese momentele care stau sub auspiciile cele mai favorabile si pe care le putem utiliza atunci cand vrem sa ne casatorim, cand vrem sa incepem o afacere, sa schimbam serviciul, sa plecam intr-o calatorie, sa concepem un copil, sa suportam o interventie chirurgicala, etc.

Momentul de inceput, in absolut orice facem, este un moment cu adevarat magic. In clipa de inceput sta sintetizata intreaga activitate care urmeaza sa se realizeze. Anticii chiar erau atenti la semnele date de natura inconjuratoare: daca era vreme frumoasa sau urata, daca zburau pe deasupra porumbei sau vulturi, etc. Chiar daca uneori par niste simple superstitii, este bine sa avem in vedere ca de fapt intregul Univers se bazeaza pe corespondente si analogii, iar sincronicitatile care apar sunt doar consecinta fireasca a acestor analogii.

Momentul de start, indiferent in ce domeniu, trebuie sa corespunda in plan astrologic cu o armonie cat mai buna intre astre. Pentru ca armoniei din Cer ii corespunde armonia de pe Pamant.

Cand sa ne casatorim? Care e cel mai bun moment sa oficiem cununia civila si pe cea religioasa? Raspunsul implica doua explicatii in acest caz.

La modul general, momentul astrologic cel mai favorabil pentru oficierea casatoriei, este cu o zi sau doua inainte de perioada nefasta de Luna Plina. Influenta nefasta a fazei de Luna Plina se intinde pe o perioada de 12 ore inainte si 12 ore dupa momentul exact al Lunii Pline. Aproximativ in fiecare luna calendaristica exista o faza a Lunii – numita Luna Plina. Fazele Lunii le puteti gasi postate alaturi de prognozele meteo, pe site-urile despre starea vremii, precum si pe alte site-uri sau carti, efemeride, etc. Intr-un an calendaristic se repeta de aproximativ 12 ori faza de Luna Plina. Daca din diverse motive casatoria nu s-a putut oficia in cele 2 zile care preced perioada nefasta de Luna Plina, in nici un caz sa nu se oficieze casatoria in perioada nefasta de Luna Plina. In perioada nefasta de Luna Plina, energiile fundamentale din Univers - energia solara si cea lunara (adica masculina si feminina, sau pozitiva si negativa, + si -, etc) sunt cel mai prost aspectate si sunt intr-un fel de „razboi”. Acest „razboi” se poate instala si in relatia proaspetilor casatoriti. Acest moment de Luna Plina trebuie intotdeauna evitat, chiar daca sunt alte aspecte astrale benefice care contrabalanseaza situatia.


La modul ideal insa, cei care urmeaza sa se casatoreasca, ar fi bine daca, cu cateva luni bune inainte, ar consulta un astrolog, pentru a gasi impreuna, momentul (ziua sau zilele) cel mai favorabil posibil pentru oficierea casatoriei. Astrologul ar trebui sa analizeze hartile astrologice din momentul nasterii ambilor parteneri, compatibilitatea dintre ei, tranzitele si progresiile - la ambii parteneri - din perioada vizata pentru casatorie, horoscopul general al locului si perioadei vizate pentru oficierea casatoriei. O astfel de analiza astrologica tine cont de mult mai multe aspecte astrale, si nu doar de fazele Lunii.

In functie de situatie, astrologul analizeaza care e cel mai bun moment astral pentru inceperea unei anumite afaceri, etc.
In vechime, oamenii apelau mai des si cu mai multa incredere la astrologi pentru sfaturi legate de inceperea unui anumit lucru. Din nefericire, in zilele noastre, oamenii iau in consideratie multe alte aspecte cand demareaza ceva in viata, dar nu iau in consideratie vointa Cerului.


ASTRO MIRA
www.astromira.ro
E-mail: astromira@yahoo.com
E-mail: office@astromira.ro
Tel: 0740 47 66 00

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T