Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Dreptate divina

Autor: Astrolog Vesta I 11 Februarie 2013 I 9484 vizualizari


Astrolog Vesta

Notă: Acest articol face parte dintr-o ramură a Astrologiei aproape necunoscută în România, dar de care mă simt atrasă de ceva timp. Ea se numește Astrologie Criminalistică și este o ramură astrologică care se bazează pe conlucrarea mai multor discipline. Cu ajutorul Astrologiei Criminalistice se pot lămuri probleme ce au o conotație juridică, fie că este vorba de una civilă sau penală. Se poate avea în vedere un furt al unui bun, o răpire sau o sechestrare de persoane, uciderea unui om sau a unui animal, dispariții sau decese din orice cauză, mai puțin naturală sau morbidă.

În vara anului 1992, liniștea unui sătuc din Oltenia a fost tulburată de o crimă înfiorătoare: o fată de 14 ani a fost găsită moartă, cu pietre de râu în cavitatea bucală, pe malul unui pârâu unde spăla rufele. Probele care au făcut ca un bărbat, Marcel Țundrea, să fie condamnat la 25 de ani de închisoare pentru viol și crimă au fost: grupa sanguină identică cu urmele biologice recoltate din vaginul victimei, o vânătaie pe penisul presupusului criminal și o revistă pornografică găsită la domiciliul lui, care prezenta o femeie având în gură niște pietre aidoma cauzei morții prin asfixiere a fetei ucise. În 2004, Marcel Țundrea a fost pus în libertate și ulterior declarat nevinovat, pe baza probelor ADN, teste indisponibile cu 12 ani în urmă, și care au arătat că nu el este autorul violului și al acelei crime odioase.

Astrograma lui Marcel Țundrea arată nu mai puțin de șase planete retrograde, o karmă grea ce provine din greșeli grave făcute în altă viață. Sunt destui oameni care nu au nici o planetă retrogradă, alții au doar una sau două și sunt foarte puțini care vin cu un astfel de bagaj karmic. Două din planetele retrograde sunt Mercur și Venus, planete care arată că el a făcut erori în modul său de gândire, prin felul în care a comunicat, dar și prin lipsă de iubire și recunoștință pentru cei apropiați.

Legea karmei sau legea cauzei si efectului spune că orice cauză are un efect rezultant și fiecare efect devine cauza unui alt efect. Orice am gândit, am spus, am simțit sau am acționat dă naștere în cursul vieții sau în viața următoare unor efecte bune sau rele conform naturii inițiale. Numai astfel are o logică și există o dreptate în suferința copiilor bolnavi, a unor oameni buni și a unor nenorociri care altfel nu ar însemna decât ceva crud și lipsit de sens. Legea karmei nu este în contradicție cu cea a liberului arbitru, căci ni se oferă posibilități de a alege în viață și acestea ne sunt deschise în mod egal, fără a fi forțați să alegem o cale, chiar dacă ea ar fi cea bună pentru evoluția noastră spirituală. Liberul arbitru nu este însă dat în mod nediscriminatoriu, ci fiecare avem atât liber arbitru cât merităm potrivit a ceea ce am semănat în viețile anterioare.

Un exemplu despre felul cum poate funcționa karma este acela în care într-o viață, un suflet este încarnat într-un bărbat care își folosește forța fizică pentru a subjuga alte persoane și pentru a le face rău. În viața următoare, acel suflet se poate reîncarna într-o femeie care este abuzată de un bărbat sau poate fi tot bărbat, dar să aibă probleme care să-l împiedice să facă rău: fie un handicap, fie împrejurările vieții să-l limiteze în vreun alt fel. Modalitățile în care acționează karma sunt însă mult mai diverse și Dumnezeul care a creat această lege universală îi respectă acțiunea, căci numai astfel sufletul poate evolua. Sunt însă și suflete care nu se mai pot reîncarna, căci ele au greșit foarte mult și în mod repetat contra legilor firii, rănind semenii și Creația prin voința lor liberă. Sunt alte suflete care nu mai au nevoie să se reîncarneze pe acest pământ, căci nivelul lor de evoluție este foarte înalt pentru că au învățat lecțiile pe care le puteau asimila pe Pământ. Ele o fac totuși uneori pentru alte suflete, pentru a le ajuta să înțeleagă lecțiile lor și ca să poată păși și ele pe același drum către Lumină.

În astrograma lui Marcel Țundrea sunt și alte elemente karmice, pe lângă prezența celor 6 planete retrograde, care duc spre concluzia că el a suportat, în această viață, consecințele unor fapte negative din una anterioară. Soarele și Martele sunt cele două planete care indică forța, energia și virilitatea pentru un bărbat, ori amândouă sunt, la el, slăbite prin poziția lor în zodie. Soarele mai este și în aspect negativ cu Luna Neagră, sexualitatea ascunsă și adesea imorală și care aduce frustrări sexuale, dar și dificultăți în modul de autoafirmare, de reușită socială și profesională. Marte este în Balanță și conjunct cu Coada Dragonului, viața trecută, karma, ceea ce arată că energia lui fizică se manifesta în planul relațiilor și astfel apare mult mai credibilă afirmația soției sale cum că el era violent atunci când se afla sub influența alcoolului. Astrologic se confirmă această declarație. Mercur care arată judecata și capacitatea de a raționa este retrograd, cu aspect negativ la Neptun(alcool, confuzie, viciu) și conjunct cu asteroidul Toro care înseamnă brutalitate, furie, violență, agresiune. Un Saturn(înțelepciune, sfaturi de la bătrâni, responsabilitate) bine aspectat poate să atenueze din slăbiciunea minții, ori la Marcel Țundrea, Mercur făcea un aspect pozitiv cu Saturn și astfel a blocat din posibilitatea unor comportamente violente în societate.

Luna Neagră, în astrograma unui bărbat, mai înseamnă și femeia cea rea sau care îi poate face mult rău, ori o altă probă decisivă a fost declarația acelei consătence care spunea că l-ar fi zărit pe Marcel pe malul râului, în ziua fatidică. Ulterior, pe patul de moartea, aceasta ar fi recunoscut că a mințit, dar răul fusese făcut și s-a adăugat la coincidența nefericită că Țundrea a avut aceeași grupă sanguină cu adevăratul criminal. În acea zi, Martele de pe cer se afla exact pe Luna Neagră a lui, ca un fel de reîntâlnire karmică cu destinul care îl ajungea din urmă. Iată cum sintagma omul nepotrivit la momentul și locul nepotrivit nu mai este valabilă, căci toate capătă un sens. Toate aceste concursuri de împrejurări, ca o scenă terifiantă a vieții, a beneficiat de prezența altor actori(martori, consăteni, polițiști de anchetă, procurorul de caz, judecători) care au contribuit la condamnarea lui Marcel Țundrea pentru o crimă pe care el nu a comis-o. În închisoare, el și-a susținut mereu nevinovăția, dar apelurile lui s-au dovedit inutile timp de 12 ani. Când a fost eliberat, era deja bolnav și peste 3 ani a murit.

A suferit el îndeajuns pentru a i se șterge greșelile trecute? Asta nu o poate ști decât bunul Dumnezeu, cel care învârte roata vieții pentru toate sufletele și ține răbojul faptelor noastre. Noi nu putem decât să ne exprimăm compasiunea pentru suferința lui din această viață și să-i dorim o reîncarnare într-o viață mai luminoasă și mai fericită.

Detalii despre astrolog la www.astrovesta.com

07.12.2011

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T