Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Energia esentiala din Univers si arhetipurile

Autor: astromira.ro I 23 Iunie 2008 I 1861 vizualizari


In astrologie se considera ca fiecare fiinta umana este unica, desi in esenta este la fel ca toti ceilalti oameni.
Intregul Univers functioneaza cu - si este emanat dintr-o - energie esentiala primordiala. Toate fiintele si tot ce exista provin si sunt hranite din aceasta energie esentiala. Din acest motiv tot ce exista este un tot unitar, aceasta energie esentiala leaga toate lucrurile si toate fiintele din Univers intre ele. Deci, in esenta, orice fiinta umana este la fel ca orice alta fiinta umana.

Pe de alta parte, aceasta energie esentiala se descompune si imbraca o multitudine de forme, culori, aspecte, trasaturi, etc. Datorita descompunerii acestei energii esentiale din Univers, fiecare fiinta sau obiect are trasaturi unice. Fiecare om manifesta aceasta energie esentiala intr-un mod foarte personal si unic in functie de nivelul sau de constiinta.

Planetele din sistemul nostru solar sunt ca un fel de arhetipuri pentru noi. Ele preiau din sursa esentiala energie pe care apoi o moduleaza si o transmit prin rezonanta oricarei forme de viata. Fiecare planeta manifesta o energie arhetipala distincta. Fiecare om se hraneste in mod preponderent cu o anumita energie planetara.

Nici o fiinta nu se hraneste doar cu o energie a unei planete. Orice om are la modul potential posibilitatea de a rezona cu orice fel de energie din Univers, de a se hrani din ea, de a o asimila si de a o transmite in afara sa. Dar datorita preferintelor personale, fiecare dintre noi vom prefera un anumit gen de energie mai mult si alte energii mai putin. Acest proces se desfasoara inconstient, extrem de putini oamenii fiind constienti de faptul ca vehiculeaza o anumita energie din Univers in mod preponderent.

Astrologia se bazeaza pe corespondentele si analogiile dintre om (ca microcosmos) si planetele din sistemul solar (ca macrocosmos).


Traditional, in astrologie, cele doua luminarii - Soarele si Luna - sunt considerate planete, alaturi de celelalte planete din sistemul nostru solar. Ele sunt numite luminarii pentru ca sunt cele mai stralucitoare din sistemul nostru solar.
Desi astronomic, Pluto nu mai este considerata o planeta in prezent, ea si-a pastrat acest statut in astrologie.
Deci pentru astrologie - Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto – ele sunt planete si reprezinta niste energii arhetipale. De aceste energii arhetipale ne vom ocupa pe rând in articolele viitoare.


Echipa de astrologi ASTRO MIRA S.R.L.

www.astromira.ro

email:astromira@yahoo.com; office@astromira.ro; tel: 0740 47 66 00;

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T