Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi
Folosirea oglinzilor in Feng Shui

Autor: fengshui-market.ro I 27 August 2009 I 9857 vizualizari

Utilizarea oglinzilor in Feng Shui poate avea rezultate extrem de bune sau extrem de rele. Oglinzile sunt unelte Feng Shui foarte puternice, de aceea trebuie folosite cu mare grija.

In functie de forma lor, oglinzile specifice artei Feng Shui – Pa Kua - pot fi convexe, concave sau plate. Oglinzile convexe sunt cele curbate in exterior; acestea se folosesc pentru a reflecta energia negativa chi si a o trimite inapoi la sursa. De aceea oglizile Pa Kua convexe sunt considerate instrumente Feng Shui agresive si sunt foarte rar folosite doar de catre maestrii Feng Shui. Oglinzile plate sau concave – cele curbate in interior – absorb si stocheaza energiile negative. Aceste oglinzi trebuie curatate si purificate in mod constant prin spalare cu apa cu sare de mare sau prin curatarea cu betisoare parfumate. In acest fel oglinda Pa Kua va fi eliberata de energiile negative care se aduna in interior.

Oglinzile ce acopera un intreg perete pot avea un efect pozitiv sau negativ. Ele pot mari efectul pozitiv al unui hol luminos, al unui decor deosebit din sufragerie sau al unei mese imbelsugate. In acelasi timp, ele pot reflecta un simbol negativ sau anumite structuri daunatoare ale mobilei: colturi, coloane sau grinzi. De aceea, inainte de a amplasa oglinzi pe un perete intreg, trebuie avut in vedere ce anume vor reflecta acestea. Aveti grija ca acestea sa nu reflecte usa de la toaleta sau de la bucatarie. www.fengshui-market.ro recomanda ca oglinzile sa nu reflecte usa de la intrare, deoarece va intoarce din drum orice energie pozitiva Chi care ar putea sa intre in casa sau birou!


In Feng Shui oglinzile sunt folosite si pentru a rezolva lipsa unui sector din casa. Pentru aceasta, se aseaza oglinzi pe peretii adiacenti sectorului lipsa. Aceasta este posibil insa doar in cazul in care peretii respectivi se afla in sufragerie sau apartin unui hol luminos. Nu este indicat sa avem pereti de oglinzi in bucatarie si mai ales in dormitor. Prezenta oglinzilor in dormitor pot crea mari neplaceri in casatorie, mai ales atunci cand reflecta patul matrimonial.

Oglinzile pot fi folosite si ca remediu impotriva coloanelor sau stalpilor liberi din interior. Imbracarea acestora in oglinzi ii va face sa dispara, in mod simbolic. Trebuie avut grija in cazul stalpilor patrati, deoarece si amplasarea oglinzilor pe acestia va duce la crearea de colturi si muchii ce pot face mai mult rau decat bine; acestea vor crea Shar Chi – energie negativa – si trebuie evitate. De aceea, atunci cand amplasati oglinzi pe coloane sau stalpi, asigurati-va ca ati rotunjit toate colturile!

In Feng Shui, energia toaletelor nu este tocmai benefica, datorita faptului ca reprezinta o scurgere a Chi-ului pozitiv. Asezand o oglinda pe usa de la toaleta, aceasta va disparea in mod simbolic, iar efectul negativ va fi diminuat. Este indicat ca atunci cand aveti o toaleta amplasata intr-un sector important pentru dumneavoastra(de exemplu sectorul Dragoste si Casatorie pentru persoanele singure sau sectorul Copii pentru cei ce-si doresc copii), sa acoperiti usa toaletei cu o oglinda mare.
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T