Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Sagetator 2010

Horoscop 2010
Caracteristicile anului:

Conjunctura generala se va dovedi mai confortabila in acest an fata de 2009. Problemele cu care te-ai confruntat se vor rezolva si va veti simti mai relaxat. In anul 2010 dorinta dvs de manifestare va fi deosebita si nu veti pierde nici o ocazie de a va face remarcat. Atentie, deoarece ati putea face gafe care risca sa va agite in unele momente relatia cu cei din jur. Totusi, anul va va fi deosebit de favorabil in cazul in care doriti sa imbunatatiti ceva in casa sau in familie. Relatia cu rudele apropiate se va relaxa si veti beneficia de deplina intelegere a acestora. De asemenea, este posibil ca cineva din familie sa aiba o realizare de care se va bucura intregul clan. Tot in acest an puteti face multe in apartamentul dvs. Puteti sa-l redecorati sau puteti sa-i imbunatatiti confortul si, nu in ultimul rand, daca va doriti, puteti sa va schimbati casa. Oricum, este un an in care investitiile pe care le veti face in camin se vor dovedi inspirate si va vor aduce satisfactii. Din pacate relatia cu prietenii va fi destul de tensionata. Este posibil sa aveti neintelegeri cu acestia, dar n-ar fi exclus nici ca cineva din anturajul apropiat sa se confrunte cu probleme mai deosebite.

Dragoste:

Anul acesta sansa iti va surade intr-o mai mare masura inclusiv in ceaa ce priveste relatiile cu persoanele apropiate. Este adevarat ca vei prefera sa incerci sa-ti consolidezi relatiile, atat cele de prietenie, cat si relatia de dragoste. Vei face o buna impresie unor persoane importante si n-ar fi exclus sa te implici intr-o relatie sentimentala cu o persoana care sa aiba o functie importanta. Totusi, dorinta ta de aventura isi va face din ce in ce mai mult simtita prezenta in a doua jumatate a anului si, mai ales, in intervalul iunie-august. Este posibil ca in aceste luni sa faci schimbari fundamentale in viata ta sentimentala, dar nu este sigur ca acestia iti vor aduce fericirea mult asteptata. Oricat ai fi de tentat nu incerca solutii inedite si nu demara proiecte indraznete in aceasta zona decat dupa ce vei analiza cu atentie riscurile pe care le implica. Spre sfarsitul anului situatia se va mai ameliora, te vei simti mai relaxat chiar daca dorinta de schimbare nu te va atenua intr-o prea mare masura.

Bani:


Pentru tine incepe o perioada in care interesul pentru tot ce tine de bani si acumulari materiale va fi peste nivelul cu care ne-ai obisnuit pana acum. Vei dori sa faci investitii, vei si cheltui, vei dori sa strangi bani, vei face socoteli si nu vei mai lasa lucrurile la voia intamplarii. Anul va debuta furtunos cu blocaje mai ales in luna ianuarie, dar si cu posibilitati de castiguri in luna februarie. Lunile martie si aprilie iti vor aduce cheltuieli si iti va fi destul de greu sa te descurci cu toate cate vei avea pe cap. Din fericire energia fizica te va sustine, intuitia si inspiratia au fost intotdeauna de partea ta, asa ca vei reusi sa faci fata cu bine si de aceasta data. Ceva mai dificil va fi la sfarsitul lunii iulie si inceputul luni august cand fie vei face niste cheltuieli mari care se vor ivi pe neasteptate, fie vei inregistra o pierdere. Pe cat posibil nu incerca speculatii financiare si nu incerca sa o iei inaintea evenimentelor. In caz contrar risti sa scapi totul de sub control. Situatia se va ameliora spre sfarsitul anului cand lucrurile o vor lua pe un fagas apropiat de cel normal.

Cariera:

Nemultumirile cu care te-ai confruntat in ultimul timp in plan profesional se vor atenua si chiar se vor rezolva. Unele dintre problemele de pana acum vor mai reveni in atentia ta, dar se poate spune ca greul deja a fost depasit. Vei avea posibilitatea sa finalizezi activitati mai deosebite, ceea ce iti va aduce satisfactii. Nu se poate spune ca lucrurile vor evolua cu usurinta, dar efortul pe care-l vei face va fi rasplatit, in timp, asa cum se cuvine. In prima jumatate a anului v trebui sa mergi in delegatii sau oricum vei avea parte de multa alergatura, dar acest lucru nu te va obosi caci vei dispune de suficienta energie. Tot in prima jumatate a anului ai putea lua decizii care se vor dovedi a fi, in scurt timp eficiente. In intervalul aprilie-iulie ar fi bine sa nu implici in activitati care vizeaza o reusita imediata.

Sanatate:

Anul 2010 va fi unul bun in ceea ce priveste sanatatea. Mai ales in intervalul ianuarie-iunie, energia ta fizica va atinge limita superioara si iti va permite sa te implici in activitati cele mai diverse. Inteligenta si intuitia se vor imbina fericit in lunile ianuarie-februarie, asa ca activitatile intelectuale in care te vei implica in aceasta perioada se vor bucura de rezultate cel putin multumitoare. Totusi, in luna mai si inceputul lunii iune, va trebui sa fii ceva mai atent, caci stresul, surmenajul intelectual ar ptea genera o suferinta pe fond nervos. A doua jumatate a lunii septembrie si in octombrie starea de sanatate nu va fi nemaipomenita, caci vei obosi mai repede decat in mod obisnuit, vei avea nevoie de mai multa odihna.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T