Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Balanta 2012

Horoscop 2012
Horoscop Balanta - Caracteristici generale 2012

Nativilor din zodia Balanta le este destul de greu și simt că nu mai au putere să rezolve toate problemele cu care se confrunta. Pot însă să fie optimisti căci începând cu luna iunie 2012 șansa le va surâde într-o mai mare măsură, iar soluțiile vor începe să apară. Este nevoie încă de prudență, de perseverență, de răbdare în tot ce întreprind, dar până la urmă cei din zodia Balanta vor avea parte și de rezultate mulțumitoare. In plan material șansa continuă să ii susțină pe nativii din zodia Balanta cel puțin până în luna iunie 2012, după care vor putea avea realizări mai deosebite în plan intelectual. Dacă vor avea de dat examene sau de făcut o lucrare mai dificilă cu siguranță rezultatele vor fi cel puțin mulțumitoare. Relația cu partenerul de viață va fi destul de tensionată, dar nu este cazul să faca o schimbare de anvergură în această direcție. Nativii din zodia Balanta trebuia sa lase lucrurile așa cum sunt căci până la urmă ele se vor rezolva. Începând cu luna octombrie 2012 Saturn va părăsi zodia Balanta așa că vor putea privi cu mai multă încredere spre viitor. În plus, Jupiter ii va proteja pe cei din zodia Balanta așa că rezolvările pe care le așteapta de atâta timp vor veni cu siguranță spre sfârșitul anului 2012, în schimb situația materială se va deteriora.

Horoscop Balanta - Cariera 2012

Pentru nativii din zodia Balanta lucrurile merg destul de greu în general și nu vor reuși decât cu mare greutate să finalizeze ceea ce isi propun. Totuși, începutul anului va fi destul de bun pentru cei nascuti in zodia Balanta, căci în intervalul ianuarie-martie 2012 exista sansa unor realizări. De asemenea, în aceste luni vor putea primi o ofertă de colaborare care se va dovedi deosebit de avantajoasă. Începând din luna mai 2012 prudența va trebui pusă pe primul plan căci unele evenimente i-ar putea lua prin surprindere pe cei nativii din zodia Balanta. Este posibil să apară și unele schimbări la nivelul instituției la care lucreaza, dar acestea nu ii vor afecta pe nativii din zodia Balanta într-o prea mare măsură.


Horosocop Balanta - Bani 2012

Din punct de vedere financiar nativii zodiei Balanta vor avea un an 2012 destul de agitat. La început, mai exact în lunile ianuarie 2012 și februarie 2012 au șansa unor câștiguri care le vor demonstra celor nascuti in zodia Balanta că nu au muncit degeaba. Ocaziile de a-si îmbunătății situația materială vor continua să fie mari până în luna iunie 2012 cu condiția să se arate ceva mai prudenti. Luna octombrie 2012 le va aduce oportunități de câștiguri, dar și de investiții. Sunt șanse ce nativii din zodia Balanta să isi consolideze situația materială, dar mare atenție căci împrumuturile pe care le vor face acum le-ar putea crea probleme serioase în viitorul apropiat.

Horosocop Balanta - Dragoste 2012

Nativii din zodia Balanta trăiesc un sentiment de însingurare, de nemulțumire căci totul le iese greu și încet. Mai ales pentru nativi din zodia Balanta căsătoriti, nemulțumirile din relația cu partenerul ii apasă constant. Primele două luni ale anului 2012 se vor arăta mai relaxate și ar putea să ajunga la o înțelegere cu ființa iubită. Din păcate, intervalul mai-octombrie 2012 se arată deosebit de tensionat, iar nevoia de a face schimbări radicale în viața lor sentimentală se va accentua. Reacțiile bruște, impulsivitatea i-ar putea conduce pe cei din zodai Balanta pe căi greșite, așa că ar fi indicat sa fie prudenti!

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T