Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Berbec 2012

Horoscop 2012
Horoscop Berbec - Caracteristici generale 2012

Te așteaptă un an greu în care va trebui să muncești mult în tot ce vei dori să întreprinzi. Mai ales în plan profesional va trebui să faci eforturi deosebite, să muncești mult și să faci față unor situații care te vor lua prin surprindere. Situația financiară te va avantaja în continuare, în prima jumătate a anului și o bună parte din proiectele tale în acest domeniu vor putea fi puse în practică. Începând din luna iunie conjunctura astrală te va favoriza într-o mai mare măsură, iar la problemele cu care te-ai confruntat până acum vor începe să apară rezolvări. Vei avea ocazia să-ți pui în valoare calitățile intelectuale și orice examen sau activitate intelectuală pe care o vei avea de susținut îți va aduce rezultate îmbucurătoare. Oportunitățile de a călătorii se vor accentua indiferent că este vorba de rezolvarea unor chestiuni profesionale sau de divertisment. În luna octombrie Saturn va părăsii zodia Balanței, iar perioada dificilă cu care te-ai confruntat în ultimii ani se va încheia. În schimb, vor apărea tot felul de neplăceri legate de situația financiară.

Horosocop Berbec - Cariera 2012

Din punct de vedere al carierei se poate spune că vei avea un an plin. Situația profesională te va interesa în mod special și vei face eforturi mari pentru a te descurca câr mai bine. Din păcate, intervalul mai-octombrie va fi destul de dificil, iar proiectele tale vor fi blocate. N-ar fi exclus nici să ai parte de o schimbare oarecum neașteptată care să-ți încurce planurile. Spre sfârșitul anului conjunctura se va relaxa simțitor. Unele din proiectele începute de mai mult timp ar putea prinde contururi reale atenuând sentimentul de nemulțumire.


Horoscop Berbec - Bani 2012

Situația financiară va evolua excelent în prima jumătate a anului. Proiectele tale vor putea fi puse în practică aducându-ți câștiguri cel puțin mulțumitoare. N-ar fi exclus nici ca o reușită în plan social sau profesional să îți aducă o sursă de venit. În a doua jumătate a anului șansa nu te va mai însoți în aceeași măsură, dar nici nu vei avea de ce să te plângi. Spre sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie ai putea face o investiție de mai mari dimensiuni. Luna octombrie va fi deosebit de agitată în ceea ce privește chestiunile materiale.


Horoscop Bebrbec - Dragoste 2012

Dacă ești căsătorit sau implicat într-o relație stabilă, relația ta cu partenerul de viață va fi în continuare nemulțumitoare o bună parte a anului. N-ar fi exclus nici ca acesta să se confrunte cu probleme de tot felul, care te vor afecta și pe tine. Începând din luna octombrie conjunctura se va ameliora și, cel puțin din punct de vedere sentimental, lucrurile vor evolua mult mai bine. Comunicarea cu partenerul va evolua excelent și veți reuși să depășiți nemulțumirile de până acum.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T