Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Capricorn 2012

Horoscop 2012
Horoscop Carpicorn - Caracteristici generale 2012

Nativii din zodia Capricorn sunt apasati în continuare de problemele cu care se confrunta în plan profesional și care nu par a-și găsi o rezolvare în viitorul apropiat. Nativii Capricorn trebie să munceasca mult nu numai la serviciu și acest lucru ii va obosi pe cei nascuti in zodia Capricorn în bună măsură. În schimb, din punct de vedere sentimental, lucrurile vor evolua cât se poate de bine pentru nativii din zodia Capricorn și vor primi sprijinul ființei iubite ori de câte ori vor avea nevoie. Tot până în luna iunie 2012 vor avea ocazia să rezolve unele din nemulțumirile lor, așa că vor putea privi cu mai multă încredere spre viitor. În cămin sunt posibile schimbări de mai mare anvergură. N-ar fi exclus nici ca o rudă apropiată să ia o decizie care ii va lua prin surprindere pe nativii din zodia Capricorn. Începând din luna iunie 2012 atmosfera la serviciu se va îmbunătăți într-o oarecare măsură iar neînțelegerile cu colegii vor fi deja de domeniul trecutului. Nativii din zodia Capricorn vor da dovadă de conștiinciozitate și vor munci mult, chiar dacă vor avea sentimentul că nu sunt răsplătit așa cum se cuvine. Cheltuieli destul de mari se vor înregistra în cămin fie pentru a face reparații, fie pentru a-i ajuta pe părinți.

Horosocop Capricorn - Cariera 2012


Perioada grea din punct de vedere profesional continuă pentru nativii din zodia Capricorn. Este nevoie de muncă multă, iar recompensele nu vor fi pe măsura efortului. În perioada februarie 2012-iunie 2012 nativilor din zodia Capricorn le va fi din ce în ce mai greu și de aceea ar fi de preferat să se orienteze cu precădere asupra unor activități de rutină care le sunt mai la îndemână. Începând din luna iunie 2012 vor putea primi sprijinul colegilor și le va fi ceva mai ușor. Din octombrie 2012 însă toate necazurile cu care s-au  confruntat nativii din zodia Capricorn până acum își vor găsi rezolvarea, iar acestia vor putea respira mai ușurati.


Horosocp Capricorn - Bani 2012

Pentru sumele pe care le vor obține nativii din zodia Capricorn în acest an va fi nevoie de multă alergătură, dar și de negocieri. Totuși, începutul anului se arată favorabil pentru cei nascuti in zodia Capricorn căci ar putea primi sprijinul părinților sau a altor rude apropiate pentru a realiza ceea ce isi doresc. În intervalul mai 2012-octombrie 2012 este posibil să apară tot felulde cheltuieli în legătură cu căminul. Nativii din zodia Capricorn ar putea fi obligati să faca unele reparații sau o redecorare a apartamentului. De asemenea, în aceste luni, nu este cazul să apeleze la sprijinul financiar al prietenilor, deoarece aceștia i-ar putea dezamăgi.

Horoscop Capricorn - Dragoste 2012


Din punct de vedere sentimental șansa va continua să fie de partea celor nascuti in zodia Capricorn până în luna iunie 2012. Calitățile nativilor Capricorn nu vor trece neobservate și oriunde se vor duce se vor bucura de simpatia persoanelor de sex opus. Mai ales, pentru  nativii din zodia Capricorn căsătoriti pot aparea unele nemulțumiri în a doua jumătate a anului, până în luna octombrie 2012. Este posibil și ca în cămin să apară necesitatea unor schimbări ce va genera dezbateri aprinse, uneori obositoare cu partenerul.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T