Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Gemeni 2012

Horoscop 2012
Horoscop Gemeni - Caracteristici generale 2012

Activitățile sociale, relația cu prietenii vor fi deosebit de importante pentru tine, dar din păcate nu vei avea foarte multe satisfacții în aceste domenii. În schimb, dacă până acum ai avut o problemă de sănătate, ea s-ar putea rezolva în prima jumătate a anului. În relația cu ființa iubită, nemulțumirile vor continua să te apese până în luna octombrie, dar după aceea totul va evolua mulțumitor. În ceea ce privește serviciul este posibil să fii obligat să faci tot felul de drumuri pentru a rezolva chestiuni mai dificile. Până în luna iunie ar fi de preferat să te ocupi cu precădere de finalizarea unor activități începute de mai mult timp. Începând din luna iunie o perioadă de un an te vei bucura de protecția lui Jupiter astfel încât vei reuși să rezolvi cea mai mare parte a nemulțumirilor de până acum. Lucrurile îți vor ieși mai ușor, vei fi mai optimist și mai încrezător. Începând din luna octombrie chiar și ultimele neînțelegeri în relația cu partenerul de suflet vor putea fi date uitării. În schimb, va trebui să acorzi ceva mai multă atenție sănătății, dar și relațiilor cu colegii de servici.

Horoscop Gemeni - Cariera 2012

Activitățile intelectuale te vor favoriza, așa că dacă ai de făcut o lucrare mai dificilă sau dacă ai de dat examene, rezultatele vor fi mulțumitoare. Pe de altă parte, este posibil să faci tot felul de călătorii pentru rezolvarea chestiunilor profesionale sau chiar să pleci la o bursă, să fii invitat la un congres. Intuiția și creativitatea ar putea juca un rol important în deciziile pe care le vei lua în plan profesional începând din luna februarie. Tot de atunci interesul tău pentru carieră se va accentua.


Horoscop Gemeni - Bani 2012

Interesul pentru chestiunile materiale va fi mare pentru tine pe tot parcursul anului. Vei avea parte și de realizări, dar și de tot felul de nemulțumiri. Luna februarie va fi una favorabilă pentru tine și chiar și în martie ai putea rezolva câte ceva. Oricum, proiectele tale mai vechi s-ar putea concretiza într-o reușită. Intervalul mai-octombrie nu se arată a fi favorabil. Ai putea avea tot felul de surprize și nu dintre cele plăcute. Este posibil ca o persoană în care aveai încredere să te dezamăgească, dar n-ar fi exclus nici ca un prieten să aibă nevoie de sprijinul tău financiar.

Horosocop Gemeni - Dragoste 2012


O bună parte din acest an vei fi nemulțumit și vei trăi un sentiment de nerealizare în plan afectiv. Ți-ai dori mai multă stabilitate în viața ta sentimentală, dar lucrurile nu vor evolua așa cum îți dorești decât spre sfârșitul anului. Începând din luna octombrie neînțelegerile care te-au apăsat atâta vor începe să se rezolve și asta te va face mai încrezător, mai optimist. Șansa va începe să-ți surâdă din toate punctele de vedere însă din luna iulie așa că, până la sfârșitul anului cu siguranță vei avea o bucurie și în plan sentimental.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T