Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Rac 2012

Horoscop 2012
Horoscop Rac - Caracteristici generale 2012

Neplăcerile cu care te-ai confruntat până acum în familie vor continua să te apese, dar vei reuși cu mai multă ușurință să găsești soluții. Popularitatea ta va fi în continuă creștere și oriunde te vei duce te vei bucura de simpatia celor din jur. Activitățile sociale te vor favoriza și-ți vor da ocazia să te simți în largul tău. Ori de câte ori vei avea nevoie de sprijin îl vei primi din partea prietenilor și nu numai. O perioadă ceva mai dificilă va fi cea cuprinsă în perioada iunie-septembrie. Totuși, este bine să știi că luna iulie se arată favorabilă rezolvării unor chestiuni financiare. Pe de altă parte, la serviciu te vei confrunta cu situații dificile și nu-ți va fi prea ușor să te descurci. N-ar fi exclus nici să apară o schimbare de mari proporții în plan profesional. Începând din luna octombrie problemele de până acum se vor rezolva, dar vei continua să fii nemulțumit în plan sentimental te vei simți singur. Și relația cu persoanele mai tinere din familie va fi dificilă, iar copiii te vor solicita mai mult decât în mod obișnuit. N-ar fi exlcus nici ca aceștia să se confrunte cu situații dificile și să aibă nevoie mai mult ca oricând de sprijinul tău.

Horoscop Rac - Cariera 2012

În prima jumătate a anului vei avea parte de multă alergătură pentru chestiuni dintre cele mai diverse. De asemenea, va trebui să iei decizii, să participi la negocieri, să-ți susții punctele de vedere, ceea ce în bună măsură te va obosi. În perioada ianuarie-aprilie fii foarte atent căci ai putea face încurcături legate de acte sau ai putea avea o relație mai tensionată cu șefii. În a doua jumătate a anului unele din proiectele tale mai vechi ar putea fi puse în practică, dar totuși prudența trebuie pusă pe primul plan.


Horoscop Rac - Bani 2012

Vei avea parte de ceva alergătură pentru a-ți îmbunătății situația financiară. Pe de altă parte, sunt șanse să câștigi niște bani datorită rezultatelor mulțumitoare pe care le vei avea cu o activitate intelectuală. Colaborarea cu parteneri străini va fi favorabilă indiferent că este vorba de afaceri sau de studii. În perioada mai-octombrie fii foarte atent mai ales dacă ești implicat în activități de colaborare. Spre sfârșitul anului sprijinul familiei va fi deosebit de binevenit astfel încât situația ta financiară se va regla în mod nesperat.

Horoscop Rac - Dragoste 2012

În prima jumătate a anului chiar dacă vei avea tot felul de nemulțumiri echilibrul afectiv va fi asigurat datorită relațiilor cu prietenii. Aceștia te vor aprecia, iar sprijinul lor te va ajuta să te simți în largul tău. Dacă ești căsătorit fii cât se poate de atent căci relația cu partenerul s-ar putea deteriora în intervalul mai-octombrie. Nemulțumirile tale în plan sentimental se vor accentua pe măsură ce se va apropia sfârșitul anului. Dorința de a-ți consolida relația de dragoste va fi mare, dar nu vei reuși să o pui în practică.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T