Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Sagetator 2012

Horoscop 2012
Horoscop Sagetator - Caracteristici generale 2012

Cel puțin prima parte a anului va fi una care nu va aduce nativilor din Sagetator mari realizări, dar nici probleme deosebite. Nemulțumiri ar putea să apară mai ales în plan sentimental unde nativii din zodia Sagetator ar dori să faca o schimbare de mai mare anvergură. Pe de altă parte cei nascuti in zodia Sagetator vor cheltui sume destul de mari pentru divertisment, dar și pentru a acoperi nevoile copiilor. La serviciu nativii din zodia Sagetator vor avea parte de o perioadă bună în care se vor bucura de sprijinul colegilor ori de câte ori vor avea nevoie. Atmosfera va fi relaxată, dar va trebui să dea dovadă de ceva mai multă conștiinciozitate. Nativilor din zodia Sagetator vor primi mult de lucru și nu întotdeauna șefii vor arăta că apreciază eforturile acestora. Începând din luna iunie 2012 șansa va surâde nativilor din zodia Sagetator în plan sentimental. Este posibil să cunoasca o persoană de care se vor atașa, dar n-ar fi exclus nici să isi consolideze relația cu partenerul. De asemenea, a doua jumătate a anului 2012 va fi o perioadă excelentă și pentru colaborări, pentru a semna acte sau a primi aprobări. Calitățile intelectuale ale nativilior din zodia Sagetator vor ieși în evidență mai ales în luna iulie 2012. Spre sfârșitul anului 2012 pot apărea probleme de sănătate.

Horosocp Sagetator - Cariera 2012


Nativii zodiei Sagetator vor avea parte, cel puțin în prima jumătate a anului 2012 de o perioadă extrem de agitată în plan profesional. Relația cu superiorii ierarhici va fi tensionată căci aceștia vor găsi oricând motive să le facă observație celor nascuti in zoida Sagetator. La începutul lunii februarie 2012 starea de iritare va atinge un maxim și n-ar fi exclus ca tensiunile să se accentueze. În a doua jumătate a anului 2012 conjunctura se va relaxa pentru nativii zodiei Sagetator și chiar vor avea satisfacția ca inițiativele lor să înregistreze unele succese. Și colaborările vor aduce nativilor din zodia Sagetator mai multe avantaje.


Horosocop Sagetator - Bani 2012

Interesul pentru situația materială se accentuează, dar rezultatele nu vor fi întotdeauna mulțumitoare. Nativii din zodia Sagetator care isi doresc să realizeze ceva deosebit, să faca o investiție de mai mari dimensiuni, șansa ii va susține în primele două luni ale anului2012. După această perioadă, ar fi de dorit să se manifeste cu ceva mai multă prudență. Intervalul mai-octombrie 2012 ar putea aduce celor nascuti in zodia Sagetator unele evenimente mai puțin plăcute, mai ales dacă nativii Sagetator obișnuiesc să faca speculații financiare, să joace la bursă.

Horosocop Sagetator - Dragoste 2012

Începutul anului nu va aduce nativilor din zodia Sagetator evenimente deosebite, iar relația cu ființa iubită va evolua liniar. Lunile mai-octombrie 2012 vor fi însă destul de tensionate și este posibil să apară unele neînțelegeri pe teme financiare. N-ar fi exclus nici ca partenerul să se confrunte cu unele probleme în această direcție și să aibă nevoie de sprijin. Relația voastră are toate șansele să fie consolidată începând cu luna iunie 2012.  Pentru nativii zodiei Sagetator casatoriti partenerul acestora ar putea avea o realizare mai deosebită, dacă nu ai putea lua o decizie în acest sens.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T