Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Scorpion 2012

Horoscop 2012
Horoscop Scorpion - Caracteristici generale 2012

În prima jumătate a anului o bună parte din energia ta ar putea fi canalizată spre chestiunile sentimentale, care îți aduc cele mai multe satisfacții. Relația cu partenerul de viață se îmbunătățește constant, iar realizările acestuia îți îmbunătățesc și ție starea de spirit. Dacă nu ești căsătorit este un moment favorabil pentru a face pasul decisiv. Începând din luna iunie șansa ta se va manifesta cu precădere în plan financiar. Este posibil să ai câștiguri mai ales din colaborări sau activități de parteneriat. Pe de altă parte n-ar fi exclus nici ca partenerul să aibă o realizare în plan material. Începând din luna octombrie Saturn va părăsi zodia Balanței, așa că eventualele probleme de sănătate cu care te-ai confruntat se vor rezolva. Din păcate, va rămâne pentru câțiva ani în zodia ta de naștere, așa că totul îți va ieși mai greu sau mai încet, așa că ai motive să respiri ușurat. Totuși, nu este cazul să-ți asumi riscuri în plan material. Va fi nevoie de un efort susținut, de multă muncă și mai ales de răbdare. De asemenea, va fi o perioadă în care ar fi de preferat să te ocupi mai degrabă de finalizarea unor proiecte începute de mai mult timp, decât de inițierea unora noi.

Horosocp Scorpion - Cariera 2012

Nevoia de a face schimbări în plan profesional tinde să se accentueze, dar nu este cazul să exagerezi. Cel puțin în prima jumătate a anului colaborările te vor avantaja și-ți vor da posibilitatea să-ți pui în valoare calitățile. În luna ianuarie ai putea primi sprijinul unei rude pentru a rezolva chestiuni legate de serviciu. În intervalul mai-octombrie ar fi de preferat să fii prudent și să nu te hazardezi în proiecte deosebite căci lucrurile ar putea scăpa oricând de sub control.


Horoscop Scorpion - Bani 2012

În prima jumătate a anului situația materială se poate îmbunătății prin intermediul unor colaborări. De asemenea, ai putea semna un contract avantajos sau ai putea obține un rezultat favorabil la un examen care ți-ar aduce și o creștere a câștigurilor. Începând cu luna octombrie totul îți va ieși foarte greu și va necesita un efort deosebit astfel încât nici rezultatele eforturilor tale în plan material nu se va arăta mulțumitor. Pe cât posibil la sfârșitul anului evită să te implici în colaborări.

Horosocop Scorpion - Dragoste 2012

Cel puțin în prima jumătate a anulu vei avea parte de o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Relația cu partenerul se îmbunătățește, se consolidează și reușiți să vă puneți de acord asupra oricărei chestiuni. Entuziasmul sentimental va atinge limita superioară iar clipele petrecute în compania ființei iubite vă vor ajuta să vă simțiți excelent. Veți face planuri de viitor și veți începe chiar să le puneți în practică. Spre sfârșitul anului chiar dacă relația cu partenerul va evolua bine vei avea unele nemulțumiri care-ți vor crea un sentiment de însingurare.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T