Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Taur 2012

Horoscop 2012
Horoscop Taur - Caracteristici generale 2012

În prima jumătate a anului Jupiter va rămâne cantonat în zodia ta de naștere, iar șansa îți va surâde. Grăbește-te să revolvi chestiunile cele mai dificile până în luna iunie căci după aceea șansa nu te va mai favoriza în aceeași măsură. La serviciu ai putea avea parte de unele schimbări și va trebui să procedezi cu atenție. Situația financiară are toate șansele să se îmbunătățească în a doua jumătate a anului, iar afacerile în care ești implicat vor avea rezultate din ce în ce mai bune. Luna iulie va fi excelentă din acest punct de vedere, căci unul din proiectele tale mai vechi îți va aduce nesperate satisfacții. Luna octombrie reprezintă debutul unei perioade nefaste pentru tine căci Saturn se va afla în opoziție cu zodia ta de naștere. Relația cu partenerul de viață s-ar putea deteriora sau poate acesta se va confrunta cu probleme de tot felul. Lucrurile îți vor ieși mai greu și va trebui să muncești mult pentru orice activitate. Răbdarea și perseverența vor trebui puse pe primul plan.

Horoscop Taur - Cariera 2012
Vei fi dorit să-ți pui în practică tot felul de proiecte pe care vei dori să le ții secrete un timp, dar ar fi bine să fii prudent. Șansa te-ar putea ajuta la începutul anului cu condiția să gândești fiecare mișcare cu atenție. Începând din luna mai va trebui să fii cât se poate de atent deoarece există riscul ca cineva din anturajul de la serviciu să-ți țeasă o mulțime de intrigi în dorința de a-ți face rău. Relația cu colegii, care oricum nu va fi nemaipomenită, se va deteriora și ea pe măsură ce se va apropia jumătatea anului.


Horosocop Taur - Bani 2012

Anul va debuta mulțumitor pentru tine din punct de vedere financiar. Ai putea semna un acord sau te-ai putea implica într-o colaborare. Oricum, șansa te va însoți în prima jumătate a anului, așa că proiectele tale, indiferent de domeniul pe care-l vizează, ar putea înregistra o reușită. Luna iunie reprezintă debutul unei perioade excelente pentru tine, cel puțin in plan material. Totuși, fii atent căci la sfârșitul acestei luni și chiar și începutul lui iulie ai putea fi penalizat sau înșelat într-o afacere.

Horosocop Taur - Dragoste 2012

În prima jumătate a anului șansa va fi de partea ta, dar în plan sentimental lucrurile nu vor evolua chiar așa de bine. Relația cu ființa iubită va fi destul de agitată și oricând pot izbucni tot felul de nemulțumiri. Pe de altă parte, farmecul personal va ieși în evidență și te vei bucura de aprecierile persoanelor de sex opus stârnind gelozia partenerului. Începând din luna octombrie nemulțumirile tale în plan sentimental se vor accentua așa că va trebui să te porți cu prudență.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T