Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Balanta 2013

Horoscop 2013
Horoscop Balanta – Caracteristici generale 2013
Traversezi o perioadă excelentă, în care vei avea ocazia să realizezi lucruri deosebite. Dacă dorești să pleci într-o călătorie sau dacă începe o perioadă de studiu, lucrurile vor evolua cât se poate de bine. Oricum, totul îți va ieși mai ușor, vei fi mai optimist și mai încrezător. În a doua jumătate a anului se vor ivi tot felul de oportunități de a evolua în plan profesional. Ai toate șansele să urci în ierarhia profesională sau să ți se facă o propunere deosebit de tentantă pentru un nou serviciu. În ceea ce privește situația materială îți va fi destul de greu. Se vor ivi tot felul de blocaje și pentru orice vei dori să obții va trebui să faci eforturi mari. Luna iulie ți-ar putea aduce unele avantaje, dar în rest, prudența trebuie pusă pe primul plan.

Horoscop Balanta – Dragoste 2013
Sentimentele tale sunt deosebit de entuziaste, iar implicarea în relația cu partenerul este maximă. Pe de altă parte, pretențiile tale sunt cam mari și din acest motiv ar putea să apară tot felul de neînțelegeri. Amândoi ar trebui să fiți prudenți în acest an căci este posibil să apară tot felul de neînțelegeri cu părinții și va fi nevoie de toatăî diplomația de care sunteți capabili pentru a le putea depăși. În cazul în care ești căsătorit pot să apară diverse divergențe de opinii în legătură cu proiectele pe care le aveți pentru cămin.


Horoscop Balanta – Cariera 2013
Atmosfera la serviciu va fi destul de plăcută, căci vei comunca bine cu colegii. Vei fi implicat în tot felul de proiecte cărora le vei face față cu bine chiar dacă nu vei arăta un interes deosebit pentru acestea. Șansa ta în plan profesional se va vedea mai ales în a doua jumătate a anului, în mod special lunile iulie și august te-ar putea ajuta să obții rezultate remarcabile. Superiorii ierarhici îți vor aprecia inițiativele, iar eforturile tale nu vor rămâne nerăsplătite.

Horoscop Balanta – Bani 2013
Lucrurile se mișcă foarte greu în plan financiar, iar nemulțumirile tale tind să se accentueze. Cheltuielile vor crește chiar de la începutul anului și îți este din ce în ce mai teamă că nu reușești să te descurci. Șansa ți-ar putea surâde începând cu luna iulie când o bună parte din nemulțumirile tale s-ar putea rezolva sau măcar se vor ameliora considerabil. Realizările din carieră ți-ar putea aduce o îmbunătățire a veniturilor. În schimb dacă ești implicat în colaborări ai putea avea și surprize mai puțin plăcute. Orice ai face, fii prudent!

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T