Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Berbec 2013

Horoscop 2013
Horoscop Berbec - Caracteristici generale 2013
În acest an șansa va fi de partea ta, mai ales în luna iunie. Vei reuși să faci multe din cele ce ți le-ai propus. Activitățile intelectuale vor fi încununate de succes, dar vei avea și ocazia să obții tot felul de aprobări și vei avea parte de mai multe drumuri decât în mo obișuit. Din punct de vedere material ți-ai dori mai multă stabilitate. Lucrurile însă nu vor evolua chiar așa cum îți dorești și tot ce vei întreprinde în acest an se va finaliza ceva mai greu sau mai târziu. O perioadă în care ai putea avea succes în acest domeniu este luna iulie. În această răstimp ai putea face un credit avantajos, dar înainte de a lua decizia gândește-te bine dacă vei reuși să achiți ratele. Din punct de vedere profesional anul se va arăta destul de agitat. Vei dori să faci unele schimbări, dar nu te grăbi căci poți avea surprize de tot felul. Oricum, tu traversezi o perioadă în care te poți confrunta cu evenimente majore, venite pe neașteptate. Începând cu luna iunie șansa ta se va vedea mai ales în ceea ce privește căminul, familia sau chiar afacerile imobiliare.

Horoscop Berbec - Dragoste 2013
Din punct de vedere sentimental îți va fi mult mai bine în acest an. Problemele cu care te-ai confruntat până acum vor dispărea de parcă nici n-au fost și vei reuși să-ți consolidezi relația cu persoana iubită. Dacă ești căsătorit, partenerul ar putea avea unele realizări. Unele neînțelegeri ar putea să apară în a doua jumătate a lunii septembrie sau în octombrie, dar cu puțină diplomație vei reuși să le depășești. Spre sfârșitul anului, mai exact începând cu luna noiembrie, ai putea primi sprijinul partenerului pentru a-ți pune în practică un proiect care pentru tine înseamnă foarte mult.


Horoscop Berbec - Cariera 2013
Interesul pentru chestiunile profesionale va fi foarte mare pe tot parcursul anului, dar schimbările pe care dorești să le faci ar trebui analizate în detaliu. Nu te grăbi să accepți orice propunere pentru că există riscul să faci greșeli. În a doua jumătate a lunii martie va trebui să fii foarte atent deoarece relația cu superiorii ierarhici va fi foarte tensionată și ai putea avea neplăceri serioase. În schimb, la începutul lunii noiembrie ai putea demara un proiect nou.

Horoscop Berbec - Bani 2013
Situația financiară îți va crea oaresce probleme chiar de la începutul anului. Cheltuielile vor fi destul de mari și-ți va fi greu să faci față tuturor cerințelor. Vei munci mult și rezultatele vor întârzia să apară ceea ce, în anumite momente, te va duce la disperare. O perioadă în care șansa îți va surâde va fi cea cuprinsă între lunile iulie-august. În acest interval ai putea face o investiție în zona imobiliară, dar mare atenție dacă ai de gând să faci un credit. La începutul lunii septembrie vei avea parte din nou de cheltuieli mari.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T