Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Fecioara 2012

Horoscop 2012
Horosocop Fecioara - Caracteristici generale 2012

Cel puțin în prima jumătate a anului traversezi o perioadă excelentă în care proiectele tale pot căpăta contururi reale. Eforturile tale vor avea rezultate mulțumitoare mai ales că totul îți va ieși mai ușor, mai rapid. Călătoriile sunt favorizate și oriunde vei pleca te vei simți excelent. De asemenea, este o perioadă bună în ceea ce privește evoluția ta în plan spiritual sau intelectual. Situația financiară va fi nemulțumitoare cel puțin până în luna octombrie. Ceva câștiguri ar putea să apară în luna iulie sau poate o soluție pentru a rezolva o problemă mai veche. Începând din luna iunie eforturile pe care le vei face la serviciu vor avea rezultate mai mult decât mulțumitoare. Superiorii ierarhici vor aprecia tot ceea ce vei face și n-ar fi exclus să îți propună noi responsabilități, ceea ce ar putea însemna și o poziție socială mai bună. Începând din luna octombrie chestiunile materiale îți vor crea mai puține neplăceri, așa că ai motive să respiri ușurat. Totuși, nu este cazul să-ți asumi riscuri în plan material. Orice demers al tău trebuie pus sub semnul prudenței.

Horosocop Fecioara - Cariera 2012

Începutul anului va fi deosebit de tensionat și îți va fi greu să găsești răbdarea necesară rezolvării chestiunilor profesionale. Este posibil să apară tot felul de evenimente care să te ia prin surprindere, dar la care te vei adapta cu rapiditate. În perioada mai-octombrie va trebui să muncești mult și vor fi momente în care vei simți că ar trebui să faci o schimbare de proporții. Data de 12 iunie reprezintă debutul unei perioade excelente pentru tine în ceea ce privește profesia. Unele din eforturile pe care le-ai făcut până acum se vor concretiza într-o reușită aducându-ți satisfacții deosebite.


Horoscop Fecioara - Bani 2012


Situația financiară va fi nemulțumitoare pentru tine și în acest an. Va trebui să muncești din greu pentru a obține sumele necesare necesităților cotidiene. Dacă ai de plătit rate ai putea încerca să faci o reeșalonare a creditelor. De asemenea, și partenerul de viață ar putea avea niște cheltuieli care vă vor da peste cap echilibrul bugetului familial mai ales în intervalul mai-octombrie. Din fericire, după luna octombrie lucrurile vor începe să se regleze și vei găsi soluții care te vor ajuta să ieși la liman.

Horoscop Fecioara - Dragoste 2012


Sentimentele tale sunt mai profunde decât în mod obișnuit și de aceea comunicarea cu partenerul de suflet devine tot mai importantă pentru tine. Totuși, inițiativele tale în plan profesional au șansă de succes mai de grabă la începutul anului. În intervalul mai-octombrie vor exista tot felul de nemulțumiri care vor determina discuții aprinse. N-ar fi exclus să fie vorba de neînțelegeri pe teme financiare. Spre sfârșitul anului este posibil să te confrunți cu o situație inedită căreia însă îi vei face față cu brio.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T