Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Fecioara 2013

Horoscop 2013
Horoscop Fecioara – Caracteristici generale 2013
Ai în față un an excelent, care îți va aduce multe realizări. În prima jumătate a lui șansa îți va surâde mai ales în plan profesional. Dacă anul trecut nu ai avut o reușită în această direcție, cu siguranță ea va veni acum. Superiorii ierarhici îți vor aprecia inițiativele și ai putea primi noi responsabilități. Oricum, eforturile tale în această direcție vor fi apreciate la toate nivelele. Începând cu luna iulie popularitatea ta va crește simțitor și vei avea posibilitatea să-ți lărgești cercul de prieteni, dar și să găsești susținători pentru proiectele în care ești implicat. Pe de altă parte, este un an excelent pentru a finaliza proiecte începute de mai mult timp sau, pur și simplu, pentru a avea realizări de durată. Situația financiară va înregistra suișuri și coborâșuri. Cheltuielile pentru divertisment sau pentru copii vor fi destul de mari. Câștigurile nu vor lipsi, dar nu vei putea fi relaxat, cel puțin în acest domeniu.

Horoscop Fecioara – Dragoste 2013
Trăiești sentimente deosebit de profunde, dar nu reușești să exprimi tot ceea ce simți. Îți dorești o consolidare a relației cu ființa iubită și, cel puțin în luna ianuarie, șansa va fi de partea ta. în schimb, în luna februarie și chiar începutul lunii martie vei fi mai irascibil și din acest motiv pot să apară în orice moment discuții obositoare. Începând cu luna iulie vei face o excelentă impresie oriunde te vei duce, iar aprecierile de care te vei bucura te vor ajuta să cântărești încrederea în propriile calități.


Horoscop Fecioara – Cariera 2013
Prima jumătate a anului se arată deosebit de favorabilă pentru orice inițiativă în plan profesional. Eforturile tale de până acum se bucură de apreciere și dacă în ultimul timp nu ai avut o realizare socială mai deosebită, cu siguranță o vei avea până în luna iunie. Mai ales în martie ai pute aprimi noi sarcini de serviciu sau chiar ți-ai putea schimba locul de muncă. Orice vei face însă, te va mulțumi. Începând cu data de 27 iunie șansa nu-ți va mai surâde în aceeași măsură așa că, grăbește-te să rezolvi tot ce era importnt până la acel moment.

Horoscop Fecioara – Bani 2013

Se poate spune că ești dispus să faci eforturi mari pentru a-ți îmbunătăți situația materială. Pe de altă parte, ar fi bine să nu te implici în activitățile sociale deosebite, deoarece lucrurile ar putea scăpa lesne de sub control. Este posibil să faci cheltuieli destul de mari pentru divertisment sau pentru a-ți ajuta ființa iubită. Deși de felul tău ești prudent în acest an vei simți o mai mare dorință de a te implica în activități speculative sau jocuri de noroc. Încearcă să-ți cenzurezi aceste porniri deoarece ele ți-ar putea aduce tot felul de neplăceri.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T