Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Gemeni 2013

Horoscop 2013
Horoscop Gemeni – Caracteristici generale 2013
Jupiter se va afla și în acest an în zodia ta de naștere, cel puțin până în luna iunie. Așa deci, proiectele tale ar putea prinde contururi reale și eforturile tale vor fi apreciate pe toate planurile. În schimb, la serviciu lucrurile vor evolua destul de greu, vei avea mult de lucru, iar colegii nu se vor arăta întotdeauna cooperanți. Perspectiva unor rezolvări va începe să se întrevadă în luna iulie. Începând cu data de 27 iunie șansa îți va surâde în plan financiar. Poți avea câștiguri de bani sau poți face investiții inspirate. Oricum, vei primi sprijinul celor din jur și vei putea realiza lucruri mai deosebite. Relația cu prietenii va fi destul de tensionată în unele perioade ale anului. Din mai până în decembrie vei avea tot felul de neînțelegeri cu aceștia, și oricum în anturajul tău apropiat vor exista tot felul de fricțiuni. N-ar fi exclus nici ca unul dintre amici să se confrunte cu o situație deosebită și dificilă în același timp.

Horoscop Gemeni – Dragoste 2013
Relația cu partenerul te va interesa în mod special în acest an, mai ales în prima lui jumătate. Vei încerca să faci ca relația voastră să meargă bine fără tensiuni. În luna ianuarie inițiativele tale în plan sentimental se vor bucura de aprecierea partenerului așa că, poți să mizezi pe sprijinul acestuia. În a doua jumătate a lunii august și începutul lunii septembrie se anunță o perioadă excelentă pentru tine, din punct de vedere sentimental. Popularitatea ta în rândul persoanelor se sex opus va crește considerabil, iar dacă ești singur ai toate șansele să te îndrăgoștești.


Horoscop Gemeni – Cariera 2013
La serviciu îți este destul de greu, iar problemle vor începe chiar de la începutul anului. Tot felul de lucrări pe care ai dori să le termini cât mai repede îți vor ridica probleme oarecum neașteptate. Va trebui să muncești mult și vor fi momente în care vei simți că, pur și simplu, nu mai ai răbdare. Unele rezolvări ar putea să apară în lunile iulie și august așa că, cel puțin pentru moment vei putea respira ușurat. Tot în acea perioadă este posibil să ți se facă o propunere pentru un serviciu care va corespunde într-o mai mare măsură nevoilor tale de manifestare.

Horoscop Gemeni – Bani 2013

Pe de-o parte ți-ai dori să fii mai econom și să strângi o sumă de bani astfel încât să te simți în siguranță. Pe de altă parte, însă cheltuielile par a nu se mai termina și oriunde încerci să tai ești nemulțumit. Începând din luna iulie însă șansa îți va surâde așa că, problemele tale financiare s-ar putea rezolva. Se întrevăd câștiguri în urma unor realizări profesionale și nu numai. Cheltuielile nu scad, dar cum câștigurile vor fi mari, nu va fi o problemă să te descurci.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T