Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Leu 2013

Horoscop 2013
Horoscop Leu – Caracteristici generale 2013
În prima jumătate a anului te vei mai afla sub protecția lui Jupiter, așa că problemele cu care te confrunți își vor găsi rezolvări cel puțin mulțumitoare. Până în luna iunie vei fi optimist, încrezător și acest lucru îți va influența într-o oarece măsură și destinul. Relația cu prietenii va evolua excelent și vei găsi în aceștia susținători de nădejde. Oricum, te vei bucura de o excelentă popularitate și oriunde te vei duce vei fi apreciat și încurajat. În schimb, după luna iulie, unele probleme ar putea să apară în legătură cu casa sau familia. Se pot ivi neînțelegeri cu părinții, sau poate aceștia se vor confrunta cu situații neplăcute. Există riscul ca una din rudele apropiate să aibă o problemă de sănătate. În cămin se poate deteriora câte ceva necesitând reparații și multă muncă. Pentru orice vei dori să întreprinzi mai ales în acest domeniu vei munci foarte mult și nu întotdeauna rezultatele vor fi încununate de succesul pe care ți-l dorești.

Horoscop Leu – Dragoste 2013
Cel puțin până în luna iunie te vei bucura de o creștere a popularității în rândul prietenilor ceea ce te va ajuta în bună măsură să-ți echilibrezi zona afectivă. De asemenea, este posibil să faci o cucerire din anturajul apropiat. Pe de altă parte, vei avea posibilitatea să-ți petreci în mod plăcut timpul liber în compania ființei iubite. Ați putea pleca în călătorii sau ați putea practica împreună un sport. Începând din luna iulie vei fi mai implicat și mai serios în ceea ce privește relația cu partenerul.


Horoscop Leu – Cariera 2013
Vei munci destul de mult la serviciu, dar atmosfera nu va fi plăcută și de aceea ți se va părea obositor. Vor exista multe momente tensionate între colegi și ar fi bine să nu intervii în nici un fel. Traversezi o perioadă în care ar fi de preferat să faci totul de unul singur altfel pot să apară tot felul de neînțelegeri. Oricât ai fi de nemulțumit evită discuțiile pe teme financiare deoarece ai putea fi greșit înțeles și ți-ai putea atrage dezaprobarea colegilor, dar și a superiorilor ierarhici.

Horoscop Leu – Bani 2013
Se poate spune că situația financiară nu va fi între prioritățile tale în acest an. Vei avea parte de cheltuieli, dar și de câștiguri așa că, în ansamblu, se poate spune că măcar din acest punct de vedere anul se anunță destul de echilibrat. Cheltuieli mari ar putea să apară în februarie și martie. Fii foarte atent dacă ai de gând să dai sau să iei bani cu împrumut, căci cineva în care ai încredere te-ar putea dezamăgi. Pe de altă parte, ai putea să-ți consolidezi bugetul prin intermediul unor colaborări sau activități de parteneriat.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T