Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Pesti 2012

Horoscop 2012
Horoscop Pesti - Caracteristici generale 2012

Cel puțin în prima jumătate a anului 2012 șansa va fi de partea nativilor din zodia Pesti. Proiectele nativilor din zodia Pesti se vor bucura de succes și au toate motivele să fie încrezători în viitor. Prietenii vor fi de partea nativilor din zodia Pesti și vor primi sprijinul acestora ori de câte ori vor avea nevoie. De asemenea, calitățile nativilor Pesti vor fi apreciate în spațiul public. Situația financiară va continua să fie dificilă și le va fi prea ușor să se descurce cu toate plățile pe care le vor avea de făcut. Cheltuielile vor tinde să crească, iar soluții de durată nu vor apărea decât în a doua jumătate a anului 2012. Începând din luna iunie 2012 nativii din zodia Pesti  vor avea ocazia să rezolve chestiuni legate de gospodărie. De asemenea, este posibil ca una din rudele apropiate să aibă o reușită care ii va bucura nespus. O soluție pentru problemele cu care se confrunta nativii din zodia Pesti în plan financiar ar putea să vină în luna iunie 2012, dar prudența va trebui pusă pe primul plan. Doar după luna octombrie 2012 nativii Pesti vor simți că lucrurile evoluează mai bine în această direcție. În schimb, dacă vor dori să faca o călătorie este posibil să apară tot felul de blocaje.

Horoscop Pesti - Cariera 2012

În plan profesional nativii din zodia Pesti nu au de ce se plânge căci eforturile acestora vor avea rezultate mulțumitoare. În lunile februarie și martie cei nascuti in zodia Pesti au șansa obținerii unor rezultate mai deosebite, mai ales dacă acesti nativi sunt implicati într-o activitate intelectuală. Oricum, în aceste luni superiorii ierarhici vor susține inițiativele celor nascuti in zodia Pesti, așa că nu trebuie sa amâne nimic din ceea ce pot realiza acum. În a doua jumătate a anului nativii din zodia Pesti vor putea avea sprijinul familiei pentru a rezolva unele din chestiunile legate de serviciu. N-ar fi exclus nici să fie nevoiti să plece în delegații, dar acestea vor fi excelente ocazii de a îmbina plăcutul cu utilul.


Horoscop Pesti  - Bani 2012

Nemulțumirile legate de problemele cu care nativii din zodia Pesti se confrunta în plan financiar s-ar putea accentua, chiar dacă nu de la începutul anului. Mici câștiguri ar putea intra în cont în lunile februarie 2012 și martie 2012, dar perioada mai-octombrie 2012 se va arăta deosebit de nefavorabilă. Nativilor din zodia Pesti le este recomandat sa evită implicarea în activități deosebite, cel puțin în plan financiar, deoarece există riscul ca lucrurile să scape de sub control. Începând cu luna octombrie 2012 conjunctura se va ameliora și vor reuși să găseasca rezolvări ale nemulțumirilor lor.

Horosocop Pesti - Dragoste 2012

Cel puțin în prima parte a anului cei nascuti in zodia Pesti vor avea o perioadă deosebit de agitată în relația cu partenerul. Vor exista tot felul de neînțelegeri care pot degenera lesne în certuri mai ales din cauza impulsivității nativilor Pesti. Controverse ar putea să apară și din motive financiare, așa că ar fi de dorit ca nativii din zodia Pesti să isi susțina punctele de vedere cu prea mare înverșunare. Începând din luna iulie 2012 situația se va relaxa și vor reuși să găseasca puncte comune în dezbaterile cu partenerul de viață. Oricum, sfârșitul anului va fi mai liniștit decât începutul lui.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T