Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Pesti 2013

Horoscop 2013
Horoscop Pesti – Caracteristici generale 2013
Pentru anul 2013 un lucru este cert: nu vei avea timp să te plictisești. Este o perioadă de evoluție în plan spiritual și intelectual. În prima jumătate a anului șansa va fi de partea ta dacă vei dori să faci ceva în cămin. Ai putea să-ți îmbunătățești confortul sau chiar să-ți schimbi casa. Relația cu rudele apropiate va fi excelentă, iar atmosfera din cămin cât se poate de plăcută. În a doua jumătate a anului viața sentimentală va fi favorizată. Relația cu ființa iubită va evolua excelent și te vei simți cât se poate de bine. Copiii ar putea avea și ei unele realizări care să-ți aducă satisfacții deosebite. De fapt, a doua jumătate a anului va fi o perioadă excelentă pentru tine. Lucrurile îți vor ieși mai ușor și orice vei încerca va ieși din plin. Mai ales luna iulie va fi deosebit de favorabilă pentru proiecte de mare anvergură. Din punct de vedere financiar pot să mai apară surprize, dar oricum ce-a fost mai greu a trecut.

Horoscop Pesti – Dragoste 2013

Traversezi o perioadă în care ești mai sensibil, iar nevoia ta de a da și a primi afecțiune crește considerabil. Așa deci, relația cu cei dragi va fi deosebit de importantă pentru tine, iar în primele luni ale anului ai putea avea unele bucurii în această direcție. Totuși, adevărate realizări în plan sentimental vor veni începând din luna iulie. Dacă ești implicat deja într-o relație ai toate șansele să ți-o consolidezi, iar dacă ești singur vei întâlni dragostea viselor tale. Este posibil să o cunoști cu ocazia unei călătorii, dar n-ar fi exclus nici să plecați la un drum împreună.


Horoscop Pesti – Cariera 2013
La începutul anului va trebui să revii asupra unor proiecte pe care le-ai considerat finalizate și care-ți vor da oarece bătăi de cap. Vei da dovadă de oarece superficialitate și acest lucru îți va crea mici încurcături. Te vei descurca totuși bine așa că, nu este cazul să-ți faci griji. Șansa te va susține mai ales în a doua jumătate a anului când orice vei întreprinde, inclusiv în plan profesional, se va bucura de succes. Spre sfârșitul lunii octombrie însă ar trebui să fii ceva mai prudent în relația cu șefii.

Horoscop Pesti – Bani 2013
Din punct de vedere financiar conjunctura se arată mai bună decât cea de anul trecut, dar chiar și așa va fi extrem de agitată. Vei avea parte de tot felul de cheltuieli și nu-ți va fi foarte ușor să o scoți la capăt. Lunile ianuarie și februarie se arată ceva mai bune în sensul că vei avea unele venituri suplimentare așa că n-ar fi rău să pui ceva bani de-o parte. Și în luna septembrie ai putea avea șansa unor investiții avantajoase. Totul este să nu te grăbești și să nu iei decizii fără o matură chibzuință.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T