Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Rac 2013

Horoscop 2013
Horoscop Rac – Caracteristici generale 2013
Anul 2013 va fi, oricum, mai bun decât precedentul Îți dorești ceva mai multă stabilitate în viața ta și ai toate șansele să o obții. De altfel, pe tot parcursul acestui an vei avea ocazia să-ți consolidezi ceea ce ai realizat până acum, dar și să finalizezi activități începute de mai mult timp. Chiar dacă lucrurile nu vor evolua într-un ritm alert te afli pe drumul cel bun și asta se va vedea în fiecare zi. Începând din luna iulie Jupiter își va începe tranzitul prin zodia ta de naștere, așa că șansa îți va surâde cum nu s-a întâmplat prea des în ultimul timp. Mai ales în luna iulie ai putea realiza lucruri deosebite. Oricum, nu este cazul să lași oportunitățile nefolosite, așa că profită de orice se ivește. În plan profesional îți dorești o schimbare de mai mare anvergură, dar înainte de a o face ar fi bine să te gândești la toate detaliile. Oricum, nu este cazul să accepți orice propunere doar de dragul schimbării.

Horoscop Rac – Dragoste 2013
Îți dorești mai multă siguranță și stabilitate în viața ta sentimentală, dar din păcate lucrurile nu evoluează chiar așa cum îți dorești. Trăiești sentimente contradictorii și din acest motiv relația ta cu partenerul este adesea tensionată. În luna februarie te-ai putea implica într-o aventură, dar fii foarte atent căci sentimentele tale mai profunde ar putea avea de suferit. Lunile iulie și august ți-ar putea duce o îmbunătățire a relației cu partenerul. Chestiunile care te-au nemulțumit până acum se vor rezolva sau măcar se vor diminua în bună măsură.


Horoscop Rac – Cariera 2013
Dacă ești implicat în colaborări este posi bil să ai neplăceri chiar de la începutul anului. Dacă nu, șansa va fi de partea ta și ai putea începe o activitate nouă care să te stimuleze din toate punctele de vedere. Oricum, îți dorești să te implici într-un proiect mai deosebit, iar ocaziile nu vor întârzia să apară. În ceea ce privește relația cu colegii, fii foarte atent în luna ianuarie căci există persoane care te bârfesc încercând să-ți facă rău. La începutul lunii februarie este posibil să ai parte de un succes în ceea ce prievște cariera.

Horoscop Rac – Bani 2013
Anul va debuta cu cheltuieli mari și îți va fi destul de greu să te descurci. Este posibil să faci unele cheltuieli pentru a repara câte ceva în gospodărie sau pentru a ajuta o rudă apropiată aflată în impas. Cheltuieli suplimenmtare ar putea fi determinate și de nevoile crescânde ale copiilor sau ale altor membrii mai tineri din familie. Pe de altă parte, dacă dorești să îmbunătățești ceva în ceea ce privește situația ta materială, ar fi de preferat să încerci în prima jumătate a anului când șansa te va susține într-o mai bună măsură.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T