Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Sagetator 2013

Horoscop 2013
Horoscop Sagetator – Caracteristici generale 2013
Anul 2013 nu îți va aduce probleme deosebite, dar nici reușite de mare anvergură. În prima jumătate a lui vei avea posibilitatea să-ți consolidezi relația cu partenerul sau să te implici în colaborări de succes. După luna iulie șansa ta se va vedea mai ales în plan financiar. Este posibil să ai ocazia să te implici în activități financiare al căror rezultat va fi peste așteptări. Luna iulie ți-ar putea aduce o reușită spectaculoasă în această direcție. Tot după jumătatea anului chestiunile sentimentale îți vor da mai mult de furcă. Vei dori să faci o schimbare de mai mare anvergură, dar pe de altă parte, va fi ceva care te va reține. Nevoia de a face rost de bani va fi parcă mai mare decât în mod obișnuit, dar așa cum îi vei obține îi vei și cheltui. Oricum, este bine să fii prudent în această direcție căci este o perioadă plină de surprize. În ceea ce privește sănătatea, lucrurile nu vor evolua foarte bine. Fii atent că orice neglijență poate duce la cronicizarea unor suferințe.

Horoscop Sagetator – Dragoste 2013
În prima jumătate a anului situația ta sentimentală va fi extrem de agitată. Pe de-o parte, relația cu partenerul are toate șansele să se consolideze și, dacă nu ești căsătorit, ai putea lua o decizie în această direcție. În schimb, sentimentele tale sunt deosebit de entuziaste, dar ai tendința de a cere prea mult ți chiar de a-ți impune punctele de vedere. O astfel de atitudine poate genera tensiuni și nemulțumiri de partea cealaltă. În cazul în care ești căsătorit partenerul de viață ar putea avea unele realizări.


Horoscop Sagetator – Cariera 2013
La serviciu nu se vor întâmpla evenimente deosebite. Proiectele în care ești implicat vor continua să te preocupe, iar rezolvarea lor va veni fără un efort deosebit. În intervalul ianuarie-iunie șansa va fi de partea ta în ceea ce privește colaborările și orice îți vei propune în această direcție vei reuși să realizezi. În luna mai vei avea parte de multă agitație la serviciu, vei demara tot felul de proiecte, dar te vei confrunta și cu tot felul de blocaje. Spre sfârșitul anului relația cu superiorii ierarhici va fi ceva mai tensionată.

Horoscop Sagetator – Bani 2013
Situația financiară se anunță destul de complicată. Vi face tot felul de cheltueili pentru divertisment, dar fii atent căci speculațiile financiare ți-ar putea aduce pierderi serioase. În această direcție va trebui să te manifești cu toată reținerea altfel nu-ți va fi ușor să descurci lucrurile. Începând din luna iulie finanțele tale vor fi sub protecția lui Jupiter așa că, vei câștiga suficient cât să-ți poți permite și cheltuieli mai nesăbuite. Mai ales lunile iulie și august vor fi deosebite de favorabile pentru tine.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T