Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Scorpion 2013

Horoscop 2013
Horoscop Scorpion – Caracteristici generale 2013
Nemulțumirile care au început să se arate spre sfârșitul anului trecut tind să se accentueze, iar blocajele cu care te vei confrunta vor fi destul de mari. Vei trăi un profund sentiment de însingurare, de nerealizare, mai ales în prima jumătate a anului. Oricum, ceea ce vei face anul acesta va necesita un efort constant, susținut. Trebuie să ai răbdare și, mai ales, să nu te grăbești nici măcar un pic. În prima parte a anului realizările vor fi cu precădere în zona materială. Sănătatea, în schimb, ți-ar putea da de furcă așa că, fii foarte atent la orice simptom. Evită să te implici în activități care să te suprasolicite, deoarece n-ar fi exclus să apară unele probleme de sănătate pe fond nervos. În a doua jumătate a anului te vei afla sub protecția lui Jupiter și unele din nemulțumirile tale s-ar putea rezolva. Oricum, vei depăși obstacolele cu mai multă ușurință, iar dacă intenționezi să pleci într-o călătorie mai deosebită, sau să te implici într-o activitate intelectuală de mai mare anvergură, cu siguranță rezultatele te vor satisface.

Horoscop Scorpion – Dragoste 2013

Ești parcă mai introvertit decât oricând, te simți singur și-ți este greu să comunici chiar și cu cei apropiați. Totuși, relația ta cu partenerul de suflet ar putea evolua mulțumitor în acest an. Până în luna iunie lucrurile vor evolua constant fără probleme deosebite, dar și fără un sentiment de mulțumire. Lunile iulie și august vor fi cele care îți vor aduce bucurie. Este posibil să pleci la un drum în compania ființei iubite, ocazie cu care nemulțumirile de până acum ar putea fi rezolvate.


Horoscop Scorpion – Cariera 2013
La serviciu îți dorești să te implici în proiecte deosebite, iar ocaziile nu vor întârzia să apară. Pe de altă parte, fii foarte prudent căci lucrurile îți ies destul de greu în general așa că, ar fi mai bine să te ocupi cu precădere de chestiuni de rutină care nu-ți vor ridica probleme așa de mari. Oricum, vei avea parte de multă alergătură pentru rezolva chiar și cele mai mici chestiuni profesionale. Nici comunicarea cu colegii nu va evolua strălucit așa că, ar fi de preferat să te descurci de unul singur și să eviți a le cere sprijinul.

Horoscop Scorpion – Bani 2013
O perioadă bună pentru tine în ceea ce privește situația materială. Ai putea obține ceva bani din colaborări sau activități de parteneriat. În cazul în care ești căsătorit partenerul de viață ar putea avea și el o contribuție substanțială la îmbunătățirea bugetului familiei. În cazul în care dorești să iei un împrumut, cu siguranță vei găsi o ofertă care să te avantajeze. Începând din a doua jumătate a anului șansa de câștiguri se va diminua într-o oarecare măsură așa că rezolvă activitățile cele mai importante până în luna iulie.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T