Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Varsator 2013

Horoscop 2013
Horoscop Varsator – Caracteristici generale 2013
Te așteaptă un an plin și cu realizări, dar și cu nemulțumiri. Dacă ți-ai pus în plan să realizezi ceva mai deosebit, șansa te va susține în prima jumătate a anului. După luna iunie totul îți va ieși mai greu sau mai încet, așa că ar fi de preferat să nu inițiezi proiecte deosebite. Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus va crește considerabil, ți se vor face complimente și tot felul de propuneri. În schimb, din punct de vedere profesional, lucrurile vor evolua cât se poate de greu. La serviciu vei avea tot felul de nemulțumiri pe care nu-ți va fi ușor să le depășești. În general, vei munci mult pentru orice nimic, dar în ceea ce privește cariera vei avea parte de o mulțime de obstacole. În luna iulie este posibil să apară unele rezolvări, dar vor fi pe termen scurt. Oricum, în a doua jumătate a anului îți va fi ceva mai greu.

Horoscop Varsator – Dragoste 2013

Traversezi o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Relația cu ființa iubită se îmbunătățește în fiecare zi și împreună petreceți clipe excelente. Dacă până acum ai fost singur ai toate șansele să întâlnești marea dragoste. Toate inițiativele tale se vor bucura de aprecierea partenerului care te va susține în tot ce vei face. Începând din luna iulie șansa ta în plan sentimental se va diminua și fără să se întâmple ceva deosebit te vei simți mai singur.


Horoscop Varsator – Cariera 2013
În plan profesional va trebui să muncești enorm, iar meritele nu îți vor fi apreciate așa cum ar trebui. Relația cu superiorii ierarhici nu va fi nemaipomenită așa că, nu este cazul să mizezi pe sprijinul lor. Oricum, va trebui să faci totul singur, ceea ce te va obosi și te va face ceva mai pesimist. Unele realizări ar putea să apară în lunile iulie și august. Problemele cu care te-ai confruntat până acum îți vor găsi rezolvarea sau măcar se vor ameliora. Relația cu colegii în schimb va fi din ce în ce mai bună, iar artmosfera la serviciu plăcută, așa că îți va fi ceva mai ușor să faci eforturile necesare finalizării oricărui proiect.

Horoscop Varsator – Bani 2013

Interesul pentru chestiunile materiale va fi destul de mare, dar nu se poate spune că vei avea realizări deosebite. Lucrurile vor evolua constant și vei reuși să faci față cheltuielilor chiar și în perioadele în care lista de cumpărături va fi mai lungă. O perioadă cu cheltuieli mari va fi februarie și martie, dar vei reuși să te descurci rezonabil. Dacă dorești să faci o investiție sau cumpărături de mai mari dimensiuni, luna iulie ți-ar putea aduce unele reușite.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T