Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2023
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac Chinezesc - Cocos

Caracteristici generale
Inteligent, curajos si ordonat, copilul cocos va fi copilul meticulos, cu care nu veti avea probleme la scoala. Ba chiar puteti avea incredere in el ca va fi printre cei mai buni elevi. Are un puternic simt critic si va va sanctiona pentru orice greseala. De ce va suparati,ca doar si cu parintii se poarta la fel. Asta nu inseamna ca nu va fi foarte ascultator, cand are ceva de rezolvat. Nu pierdeti timpul aratandu-i greselile pentru ca tot nu le recunoaste. Dar daca va gasi “ punguta cu doi bani”, aventura se va transforma in succes, pentru ca multi oameni bogati s-au nascut sub acest semn!

Cinstit,curajos si mandru [ca doar este cocos nu?], adultul din acest semn va fi mereu in centru atentiei, pentru ca placerea lui cea mai mare este sa-si exprime parerile in public si sa-i impresioneze pe cei din jur. Personalitate impunatoare, ii place sa arate cate cunostinte are si cat este de destept. Si are dreptate. Fiind printre cei mai buni organizatori si administratori, incredintati-i afacerea dvs. si sigur veti avea un profit onorabil, dar pe care nu-l a decat daca cocosul va permite. Oricum nu va va dezamagi. Dar daca este un excelent om de afaceri [cam fascinat de bani] cinstit si hotarat, nu acelasi lucru se poate spune despre diplomatia cocosului. Foarte direct [poate striga si de pe gard nu?] este mereu pornit spre discutii interminabile si daca te contrazice este foarte greu sa aduci argumente valabile ca sa-l combati. Si asa nu-si recunoaste greselile.

Muncitor neobosit si mandru cavaler cocosul isi ocroteste familia si ii permite orice.Va avea o familie numeroasa si strans unita in jurul sau.Cu tinuta impecabila mandrul cocos,se simte foarte bine in compania reprezentantelor de sex opus.

Femeia cocos [gaina nu?], este foarte muncitoare, atenta si ordonata. Isi iubeste copii si este o buna sotie. Va va ierta pentru greselile dvs. Si va va ajuta intotdeauna cand aveti nevoie. Precisa si meticuloasa, are tendinta de a va aminti mereu ce aveti de facut.

Cocosul de Metal 1921-1981

Cocosul de Metal poate parea arogant si cu nasul pe sus cateodata. Sunt oameni rezonabili car par sa analizeze fiecare decizie pe care o iau si fiecare situatie in care se afla. Sunt rezervati si pot lasa ca agresivitatea lor sa stea in calea unei prietenii sau relatii intime. Acesti Cocosi ar trebui sa-si lase la o parte egoul, destul cat sa se bucure de ce pot oferi.

Cocosul de Apa 1933-1993

Acest Cocos este mai bland decat ceilalti Cocosi. Este mai linistit, nu atat de doritor sa fie in centrul atentiei ca ceilalti Cocosi. Acesti Cocosi comnunica foarte bine probabil din cauza ca poseda abilitatea de a da nuanta lucrurilor. Au o energie fara limite care cateodata il face sa-si piarda concentrarea. Trebuie sa invete sa aprecieze detaliile, altfel vor rata destinatia finala.

Cocosul de Lemn 194S-2005
Acest Cocos este diferit de ceilalti in faptul ca prefera sa fac parte dintr-o echipa decat sa fie in centrul atentiei. Ii place compania celorlalti si este un prieten veritabil. Acesti Cocosi muncesc pentru binele societatii, cu sarguinta, pentru a elimina raul din ea. Ei asteapta incercari de calitate de la ceilalti implicati in cauza si cateodata asteapta prea mult de la colegii sai. Deseori, din cauza dorintei de a ajuta societatea, se solicita si se dedica prea mult, nefiind in stare sa duca la bun sfarsit ce au inceput.

Cocosul de Foc 1957-2017
Imaginea Cocosului de Foc este bunul lui cel mai de pret. Petrece mult timp pentru a arata bine, lucru care il face sa para infumurat. Este cu nasul pe sus si dramatic, dar este un foarte bun orgnizator caruia ii place sa organizeze petreceri si intalniri. au o tendinta sa faca pe seful si ast combinata cu grosolania pot cauza raniri de sentimente printre colegi. Dar, acesti Cocosi pot fi foarte buni conducatori, creativi, silitori si motivati.

Cocosul de Pamant 1909-1969
Acest Cocos este foarte organizat. Este putin rezervat si chiar atent la deciziile pe care le ia. Muncesc din greu si se pot acupa de mai multe lucruri o data. Sunt orientati catre detaliu si sunt astfel eficienti. Isi asuma responsabilitatea numai atunci cand sunt motivati de succes. Poate fi aspru cu colegii daca lucurile nu se ridica la standerdele lor. Asta poate cauza un resentiment deci Cocosul trebuie sa fie atent cum abordeaza punctul lui de vedere, fiind sigur ca este onest dar si cald.

Vrei concediu? Click aici!

 

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Citeste si alte informatii despre Cocos si despre tine

 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T