Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Horoscop de dragoste - ianuarie 2011

Autor: Astrolog Cristina Vanea I 29 Decembrie 2010 I 9103 vizualizari


Iata ce previziuni aduce horoscopul dragostei in luna ianuarie pentru zodia ta:

Horoscop dragoste - Berbec

Cei din zodia Berbec vor fi ceva mai rezervati in dragoste, dar nemulțumirile continuă să te apese. Nativii Berbec vor trăii un sentiment de nemulțumire, de izolare și le va fi greu să-l depășeasca. Dacă vor reuși să discute despre toate acestea cu ființa iubită, cu siguranță se vor simți mai bine. Chiar dacă marile nemulțumiri ale celor din zodia Berbec nu se vor rezolva, a doua jumătate a lunii ianuarie se va arăta mai relaxată in dragoste, iar relația cu partenerul de viață s-ar putea îmbunătăți simțitor pentru Berbeci.

Horoscop dragoste - Taur
In ianuarie sentimentele tale celor din zodia Taur vor fi mai profunde decât în mod obișnuit. N-ar fi exclus ca partenerul de viață să aibă unele neînțelegeri cu o autoritate de la serviciu sau din familie. Rezolvările vor veni destul de repede, așa că nu este cazul să-si faca probleme la capitolul dragoste. Nativii Taur vor avea tendința să-si păstreze ceva mai mult timp pentru a-l petrece în compania ființei iubite. Spre sfârșitul lunii ianurie vor trăi un sentiment de însingurare, dar n-ar fi exclus nici ca ființa iubită să se confrunte cu o problemă de sănătate.

Horoscop dragoste - Gemeni
Cei din zodia Gemeni isi vor dori in ianuarie mai multă stabilitate în dragoste, consolidarea relației tale cu partenerul, dar lucrurile nu vor evolua chiar așa cum îsi doresc. Este posibil ca în primele zile ale anului să apară unele discuții pe teme financiare și ar fi bine ca nativii Gemeni să fie ceva mai ponderati în afirmații. Este foarte posibil, mai ales în intervalul 22-25 ianuarie, să ajunga la un acord în ceea ce privește o neînțelegere mai veche. Oricum, comunicarea cu partenerul de suflet va evolua mult mai bine pentru Gemeni decât până acum și acest lucru le va aduce un anume confort in dragoste.

Horoscop dragoste - Rac
Interesul pentru dragoste si relația cu partenerul de viață va fi foarte mare în ianuarie pentru cei din zodia Rac. Din păcate, vor avea tendința de a-ți impune punctele de vedere și din acest motiv pot să apară discuții de tot felul. După data de 7 ianuarie farmecul de care dispun nativii Rac le va permite să faci o bună impresie persoanelor de sex opus de la serviciu și poate chiar să ii implice într-o poveste de dragoste plina de aventuri. În ultimele zile ale lunii ianuarie cei din zodia Rac primi o propunere de la partener pe care ar trebui să o analizeze cu atenție. Oricum, șansa de a obține unele realizări dacă vor reuși să colaboreze va fi foarte mare.

Horoscop dragoste - Leu
Relația de dragoste le va aduce noi bucurii celor din zodia Leu, iar timpul liber petrecut în compania acestuia le va da ocazia să se relaxeze și să se simta minunat. În a doua jumătate a lunii ianuarie nativii Leu vor fi dornici să petreaca mai mult timp în compania partenerului, iar ocaziile de a se distra împreună nu vor lipsi. Pe de altă parte vor fii ceva mai irascibili, mai neglijenti și mai lipsiti de răbdare, ceea ce poate aduce unele tensiuni în relația de dragoste. În ultimele zile ale lunii ianuarie pot să apară noi controverse pe teme financiare pentru cei din zodia Leu.

Horoscop dragoste - Fecioara
Este posibil ca în primele zile din luna ianuarie cei din zodia Fecioara să cheltuiasca destul de mulți bani pentru divertisment, alături de ființa iubită, dar având în vedere că relația cu aceasta se poate îmbunătăți, nu este cazul să-ți faci griji. În a doua jumătate a lunii ianuarie comunicarea in dragoste va fi deosebit de importantă pentru cei din zodia Fecioara. Tot în această perioadă este posibil ca partenerul să aibă o reușită în plan profesional. Nevoia tde echilibru, de înțelegere, de armonie, de dragoste va fi mare, dar lucrurile nu vor evolua așa cum isi doresc nativii Fecioara în zilele de 25-28 ianuarie.

Horoscop dragoste - Balanță

Farmecul personal ii ajută pe cei din zodia Balanta să aprinda o scanteie de dragoste in anturajul de la serviciu. Pe de altă parte va trebui să fie foarte atenti căci au tendința de a fi subiectivi, de a se lăsa purtati de val, ceea ce i-ar putea face pe nativii Balanta să iei unele decizii in ianuarie, pe care ulterior să le regrete. În a doua jumătate a lunii ianuarie, farmecul personal va fi la limita superioară și oriunde se vor duce, cei din Balanta vor primi complimente care ii vor încânta. Dacă nu sunt implicati într-o relație dragoste stabilă, cu siguranță ocaziile nu vor întârzia să apară.

Horoscop dragoste - Scorpion
Perioada favorabilă de care s-au bucurat până acum cei din zodia Scorpion în dragoste continuă, așa că este bine să știe că inițiativele lor în această direcție se vor bucura de aprecierea partenerului. Nu este exclus nici ca în viața sentimentală să apară in luna ianuarie o schimbare de mai mari dimensiuni, fapt care ii va favoriza pe nativii Scorpion. Dacă doresc să obțina acordul ființei iubite pentru una din inițiativele lor ar fi bine să se grăbeasca pentru ca până pe data de 22 ianuarie puterea de convingere a Scorpionilor va fi deosebită. În continuare vor avea ocazia să petreaca o bună parte din timpul lor liber alături de partenerul de suflet, să se distreze împreună și vă să traiasca momente de dragoste intensa.

Horoscop dragoste - Săgetător
Cei din zodia Sagetator vor face eforturi să îsi consolidezi relația de dragoste și rezultatele se vor vedea in ianuarie. Dacă de sărbători au plecat la drum în compania partenerului, cheltuielile probabil ca au fost mari, dar și distracția pe măsură. Vor fi momente în care entuziasmul in dragoste va crește simțitor pentru zodia Sagetator, iar echilibrul emoțional va fi excelent până spre sfârșitul lunii ianuarie. Începând cu data de 23 ianuarie șansa de a avea realizări în dragoste crește considerabil pentru Sagetatori. Vor avea posibilitatea de a-si îmbunătății relația cu ființa iubită, dar, pe de altă parte farmecul personal va atinge limita superioară și vor avea ocazii de a face o cucerire.

Horoscop dragoste - Capricorn
Ființa iubită va avea nevoie de sfatul celor din zodia Capricorn chiar din ianuarie pentru că se va confrunta cu o situație mai dificilă și nu va știi ce decizie să ia. Începând cu data de 8 ianuarie nativii Capricorn vor fii mai degajati, mai relaxati și acest lucru le-ar putea aduce o creștere a popularității în rândul persoanelor de sex opus. În a doua jumătate a lunii ianuarie vei avea posibilitatea de a petrece clipe relaxante în dragoste, dar atenție că în orice moment echilibrul relației unui Capricorn ar putea fi dat peste cap. Nici ultimele zile ale lunii ianuarie nu vor fi mai bune și cauza ar putea fi controversele pe teme financiare sau, din nou, sănătatea.

Horoscop dragoste - Vărsător
Cei din zodia Varsator se vor bucura de o creștere a popularității, vor participa la tot felul de activități și n-ar fi exclus să intre intr-o poveste de dragoste in luna ianuarie. Dacă sunt implicati într-o relație stabilă, nativii Varsator trebuie sa fie atenti căci orice flirt nevinovat poate stârni gelozia partenerului. Pe de altă parte, timpul liber petrecut în compania ființei iubite și a prietenilor se va dovedi o excelentă ocazie de a-si echilibra starea afectivă si relatia de dragoste. În a doua jumătate a lunii ianuarie vor simți mai degrabă nevoia de a-ți consolida relația cu ființa iubită. În perioada 25-28 ianuarie Varsatorii vor fii destul de nemulțumiti in dragoste căci ființa iubită ar putea pleca la un drum sau oricum va fi mai rezervată, mai indiferentă.

Horoscop dragoste - Pești
Calitățile celor din zodia Pesti ii vor face simpatizati in ianuarie, li se vor face complimente și propuneri ademenitoare, ceea ce le va echilibra în bună parte capitolul dragoste. Partenerul de viață ar putea avea un succes în plan socio-profesional ceea ce ii va bucura pe amândoi în egală măsură. După data de 23 ianuarie este posibil ca ființa iubită să ii susțină pe nativii Pesti în rezolvarea unor probleme de natură financiară. De asemenea, entuziasmul in dragoste se va accentua, dar sentimentele celor din Pesti vor fi ceva mai superficiale decât până acum.
Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T